...

...

Festernes tid nærmer sig

Foråret er her og dermed også de store festers tid. De lysere tider giver muligheder for at holde anderledes fester end om vinteren, men den gode fest planlægger ikke sig selv. Og da slet ikke, hvis man har en drøm om at holde en fest eller sammenkomst, der sent vil blive glemt.

Hvad end det er brylluppet, konfirmationen, den runde fødselsdag, børnefødselsdagen eller måske en afskedsreception, der skal holdes, så skal man overveje, hvad man vil lægge vægt på til festen. Skal der være underholdning, skal maden være omdrejningspunktet for festen eller er det slet og ret samværet med gæsterne, der i nogle tilfælde er kommet langvejs fra for at deltage, der er vigtigt. Alt er heldigvis muligt.

Her på denne side kan man hos de lokale forretningsdrivende finde gode ideer, inspiration og muligheder for at holde festen. Hvordan skal håret sidde, hvilken slags stil skal tøjet være i. Hvad med gaven? Skal maden være gourmet, klassisk traditionel eller med et twist? Mulighederne er mange og ligeså er der mange muligheder for at afvikle festen både ude og hjemme.

Publiceret 17 March 2015 08:00