Dorthe og Tommy Havdrup er klar med endnu et festligt bal.

Dorthe og Tommy Havdrup er klar med endnu et festligt bal.

Festligt afdansningsbal hos Havdrup Dans

Vallensbæk-parret Dorthe og Tommy Havdrup, der driver danseskole i Albertslund Centrum, er klar med et meget festligt afdansningsbal. Det foregår i Glostrup Hallen på næste lørdag den 28. marts kl. 14.30 - 18.00

Parret underviser selv i “Vild med Dans” for alle aldersgrupper. Deres døtre Gry og Sascha Havdrup underviser sammen med yderligere seks dygtige danseinstruktører i et væld af andre danseformer som næsten ikke eksisterede, da parret åbnede danseskole for mere end 30 år siden.

Men selv om vintersæsonen nu afsluttes med afdansningsbal holder Havdrup Dans ikke ferie af den grund, for straks ugen efter er danseskolen i gang med et 10-ugers forårskursus, som fortsætter frem til skolernes sommerferie i slutningen af juni.

Udover fortsættelses-kurser for danseskolens elever, indeholder forårskurset også nystartede hold for begynder-elever i aldersgruppen fra 2½ år til 80 år i næsten alle danseformer.

Forårs-programmet tilbyder nemlig mange forskellige danseformer, f.eks. Disco, Hip Hop, Jumpstyle, mini-Disco og mini Hip Hop, Selskabsdans, “Vild med dans”, Jitterbug, Rock’n roll og Standard/latin.

For voksne er der udover pardans også hold i Disco, Latin-mix og Hip Hop. Programmet for forårskursus kan ses på hjemmesiden: havdrupdans.dk

Publiceret 17 March 2015 08:00