Der var fuldt hus, da Greve Kommune afholdt det årlige Round Table møde med repræsentanter for det lokale erhvervsliv på Tune Kursuscenter.

Der var fuldt hus, da Greve Kommune afholdt det årlige Round Table møde med repræsentanter for det lokale erhvervsliv på Tune Kursuscenter.

Handlingsplan godt modtaget af virksomhederne

”Det er meget ambitiøst” og ”det er et rigtig godt initiativ” var nogle af kommentarerne fra deltagerne, da Greve Kommune holdt Round Table for omkring 60 lokale virksomheder og et par uddannelsesinstitutioner og fagforeninger om en handlingsplan for øget vækst.
- Det er vigtigt for os at være i dialog med jer om, hvordan vi i fællesskab kan skabe vækst og udvikling i Greve Kommune. Kun gennem dialog kan vi i Byrådet blive klædt på til, hvordan vi bedst kan servicere jer.
Med blandt andet disse ord bød borgmester Pernille Beckman velkommen til Greve Kommunes Round Table for lokale virksomheder, uddannelsesinstitutioner og fagforeninger på Tune Kursuscenter. Hun gav derefter ordet til formand for Vækst- og Beskæftigelsesudvalget Morten Dahlin.
- Vi vil føre en offensiv vækstpolitik. Det skal ikke bare være en masse pæne ord fra politikerne i Byrådet. Vi vil være konkrete og realistiske. Vi vil skabe handling og løsninger. Derfor spørger vi jer: Hvad gør vi ikke godt nok i dag? , sagde Morten Dahlin.
- Vi vil gerne være i en tæt dialog med jer om, hvordan vi kan omsætte de politiske visioner til vækst og udvikling i Greve. Vi har brug for at få jeres input og ideer til, hvordan vi som kommune kan blive endnu bedre klædt på til at skabe resultater i et samarbejde med jer.

Et godt og ambitiøst initiativ

De fremmødte repræsentanter for erhvervslivet i Greve tog godt imod oplægget.
- Det er meget ambitiøst, at Greve Kommune vil løfte servicekulturen over for erhvervslivet. Og det er meget positivt og fornuftigt at invitere os med til det her møde, så vi kan drøfte, hvordan vi sammen får skabt udvikling og vækst på en lang række områder. Vi oplever det som konstruktivt, at kommunen vil lytte til os og have vores konkrete input og gode råd, sagde driftschef Flemming Ramø fra Bilka i Waves.
Charlotte Kjærsgaard, indehaver af Kjærgaard Distribution A/S i Karlslunde, var glad for at høre, at kommunen arbejder for at få en endnu tættere dialog med virksomhederne.  
- Det er et rigtig godt initiativ, at Greve Kommune tager fat i os og tager rundt på virksomhedsbesøg. Kommunen må gerne blive endnu mere synlig over for erhvervslivet, og vi vil gerne have flere informationer om, hvad der sker på erhvervsområdet, sagde Charlotte Kjærsgaard.
Næste trin i behandlingen af vækstpolitikken er, at handlingsplanen bliver rettet til med input fra Round Table og derefter sendt i høring blandt kommunens virksomheder. Byrådet præsenteres for høringssvarene og forventes at vedtage den endelige væksthandlingsplan før sommerferien.
pm

Publiceret 17 March 2015 06:15