Igen BabyBibliotek

På Hovedbiblioteket er marts måneds tema “Institutionsstart”

På Hovedbiblioteket, Hvidovrevej 280, sættes der på tirsdag den 24. marts kl. 11 fokus på emnet “Institutionsstart”.

Når den lille ny skal starte i vuggestue eller dagpleje, er der mange spørgsmål, der trænger sig på i familien: Hvordan vælger man den bedste pasningsmulighed? Hvor lang er ventelisten? Hvordan kan familien bedst forberede sig på den nye hverdag?

Traditionen tro får sæsonens barselsfamilier i Hvidovre mulighed for at stille presserende spørgsmål omkring institutionsstarten til et meget kompetent panel! Panelet består af repræsentanter for Hvidovre Kommunes pladsanvisning, Dagplejen og en daginstitutionsleder, som hver især kommer med et lille oplæg og derefter besvarer spørgsmål omkring institutionsstart!

Før du møder op, skal du bare huske at købe en billet på biblioteket eller via billetlugen.dk. En billet koster 20 kr. inkl. billetgebyr og gælder for både en voksen + en baby.

Både Hovedbiblioteket og Avedøre Bibliotek afholder BabyBibliotek-arrangementer, hvor barselsfamilier og mødregrupper kan få information om emner, der har med babyer at gøre. Der er hver gang inviteret en eller flere fagpersoner, som fortæller om et relevant tema omkring babyliv.

Arrangementet på Hovedbiblioteket foregår i bibliotekets Undervisningslokalet, men bagefter er der tid til hygge, leg og lån i børnebiblioteket. Arrangementerne på de to biblioteker er tilrettelagt som et samarbejde mellem HvidovreBibliotekerne og Sundhedsplejen i Hvidovre.

Du kan hente folderen “BabyBibliotek” med det samlede forårsprogram for både Avedøre Bibliotek og Hovedbiblioteket på HvidovreBibliotekerne eller i Sundhedscentret - eller se den på bibliotekets hjemmeside hvidovrebib.dk.

Publiceret 17 March 2015 08:00