Jeppe H. Lindberg skifter Venstre ud med en fremtid i Liberal Alliance Køge.

Jeppe H. Lindberg skifter Venstre ud med en fremtid i Liberal Alliance Køge.

Jeppe Lindberg skifter til Liberal Alliance

POLITIK: For første gang er det lykkes for Liberal Alliance at få en stemme i Køge byråd.
Jeppe Lindberg har valgt at forlade Venstre til fordel for en fremtid i Liberal Alliance.
Jeppe Lindberg er i sin egenskab af formand for Social- og Sundhedsudvalget, en del af flertalsgruppen i byrådet.
Liberal Alliance forventer at blive en del af flertalsgruppen, ligesom Jeppe Lindberg forventer at fortsætte som formand for Social- og Sundhedsudvalget.
– Jeg har aldrig haft meget til overs for partihop, men Venstre er gledet så meget mod midten i dansk politik, at jeg ser det er Venstre der har forladt mig politisk og ikke omvendt, siger Jeppe Lindberg.
– Vi er glade for, og stolte af, at Liberal Alliance har fremlagt en politik der trækker så meget i Jeppe Lindberg, at han ønsker at være en del af partiet. Vi håber nu at blive repræsenteret i flertalsgruppen og vi vil komme til at sætte vores præg på politikken i den resterende del af byrådsperioden, siger formand Leo Boddum fra Liberal Alliance Køge.
Liberal Alliance vil deltage konstrukivt i de politiske forhandlinger om den fremtidige udvikling i Køge Kommune, men samtidig også markere sig med Liberal Alliances politik.
Jeppe Lindberg har fuld opbakning fra hele den lokale bestyrelse i Liberal Alliance.
– Vi byder Jeppe hjertelig velkommen, og vi er rigtig glade for, at vi får Liberal Alliances politik frem på forreste række i Køge Byråd. Vi er selvfølgelig også tilfredse med at der nu er et byråd mere, hvor vi kan få politisk indflydelse, siger Landsformand Leif Mikkelsen Liberal Alliance i forbindelse med indmeldelsen af Jeppe Lindberg.
pm

Publiceret 17 March 2015 14:00