KRØLL MED SIT REVYHOLD - Julie Steincke, Jeanne Boel, Vicki Berlin, Rasmus Krogsgaard og Michael Hasselflug. 

KRØLL MED SIT REVYHOLD - Julie Steincke, Jeanne Boel, Vicki Berlin, Rasmus Krogsgaard og Michael Hasselflug. 

Jubilæumsrevy i Nykøbing Falster 25 år med Flemming Krøll

To busture med flot revybuffet og de bedste balkonpladser. Billetsalget starter på mandag

Nykøbing F.-Revyen, med Flemming Krøll ved styrepinden, har fået prædikatet “Årets bedste revy” flest gange de senere år. Og der er ingen grund til at tro, at det flotte skudsmål ikke vil nå samme højder, når han i år kan byde på 25 års jubilæumsrevy med premiere torsdag den 11. juni. Han har i hvert fald sammensat et hold af de skuespilkræfter han syntes bedst om.

Sidste år havde Hvidovre Avis mere end 200 Hvidovreborgere til revy i Nykøbing F., og mange har spurgt, om lokalavisen også i år arrangerer de populære busture med den flotte buffet og gode revybilletter?. Det går vi naturligvis.

<p class="mrub">De to ture:</p>

Første tur finder sted to dage efter premieren om torsdagen, - nemlig lørdag den 13. juli med afgang fra Hvidovre Avis kl. 16.00. Turen koster kr. 738,- for bus t/r, den store revybuffet med koldt og varmt samt kaffe, og så de bedste siddepladser på balkonens række 1, 2 og 3. 

Næste arrangement er onsdag den 17. juni, med samme afgangstid fra avisen, helt samme traktement og igen de tre forreste balkonrækker. Her er prisen lidt billigere end om lørdagen, nemlig kr. 708,- pr. person.

Der er plads til 60 deltagere på begge ture, og billetsalget starter på mandag den 23. marts kl. 10.00 fra Hvidovre Avis’ ekspedition, Hvidovrevej 301. Oplysninger kan i øvrigt fås på tlf. 36 49 55 55 - eller 28 35 12 87.      

Publiceret 17 March 2015 08:00