Masser af gode film i biffen

Atlas Biograferne er igen klar med spændende film

Atlas Biograferne i Rødovre Centrum byder i den kommende tid på danmarkspremierer.

Filmen “Insurgent" vises fra på onsdag den 18. marts.

I ruinerne af fremtidens udslettede og dystopiske Chicago, søger Tris efter allierede, men også svar på, hvad der egentlig skete med storbyen og - ikke mindst - hvad det er, der findes på den anden siden af de høje mure.

Tris og hendes kæreste, Four, er efter deres afsløring af Erudite elitens leder, Jeanine, som ansvarlig for den kuplignende magtovertagelse af byen, blevet tvunget på flugt for livet. På torsdag den 19. marts vises efterfølgeren “The second best exotic Marigold Hotel" for første gang i Danmark.

Eventyret i Indien fortsætter, og Sonny er i fuld gang med sine planer om flere hoteller og har travlt op til brylluppet med Sunaina - han har øje på en lovende ny grund, nu hvor hans første hotel, The Best Exotic Marigold Hotel for the Elderly and Beautiful, kun har en enkelt ledig plads tilbage.

“THE GUNMAN” har Danmarkspremiere på torsdag den 19. marts, hvor Sean Penn spiller hovedrollen i denne action thriller.

En international spion (Sean Penn) står overfor at skulle rense sit navn for at redde sig selv fra den organisation, han tidligere arbejdede for.

Filmen “Whiplash” har ligeledes Danmarkspremiere på torsdag. Her har Andrew Neiman kun én drøm, som han forfølger med en lidenskabelig intensitet: Han drømmer om at blive en af verdens bedste jazz trommeslagere.

“JEG ER STADIG ALICE” handler om Alice Howland der lingvistikprofessor, lykkeligt gift og har tre voksne børn med sin mand. Under en forelæsning begynder hun at glemme ord, og hun finder efterfølgende ud af at hun viser tidlige tegn på Alzheimers.

Publiceret 17 March 2015 08:00