Cykling er både for elite og motionister, når man er medlem af Hvidovre Cykle Klub.

Cykling er både for elite og motionister, når man er medlem af Hvidovre Cykle Klub.

Når det kribler i benene

Hvidovre Cykel Klub starter den nye sæson den 1. april

CYKLING: Her i Hvidovre kommune er der mange foreninger: En af disse vågner for alvor til live, når foråret nærmer sig. Hvidovre cykel klub har efterhånden fået en hel del år på bagen og kunne sidste år fejre 60 års jubilæum. Det er derfor med glæde at HCK, som klubben kaldes i daglig tale, kan byde velkommen til endnu en sæson.

Af
ebo@hvidovreavis.dk

HCK har mere end 100 medlemmer, hvoraf halvdelen er motionister. Klubbens ryttere deltager i licensløb og motionsløb både i Danmark og udlandet, og der afholdes klubaftener og andre sociale aktiviteter gennem hele sæsonen.

- HCK holder introduktionsaften for nye medlemmer onsdag d. 25. marts kl. 19.00 i vore nye klublokaler på Strandmarkens Fritidscenter, oplyser Torben Nielsen fra klubben.

- Her kan man høre lidt omkring, hvad det vil sige at cykle med HCK, hvordan vi træner, hvilke arrangementer vi har og så videre. Vi glæder os til at se dig!

- I motionsafdelingen har vi meget fokus på, at træningen er sjov og effektiv på samme tid, og vi gør vort bedste for, at rytterne forbedrer sig både fysisk og teknisk, uanset hvilket niveau de befinder sig på, samt hvad rytterne ønsker at opnå med træningen. Vi har plads til alle, der vil køre en tur på en racercykel sammen med gode træningskammerater...

- Vi har et team af dygtige trænere, der tager hånd om rytterne, hvad enten man er nybegynder og aldrig kørt i klub før, eller man er rutineret cykelrytter og har et specifikt mål med træningen. Trænerne sørger for at alle, der kører med ud også kommer med hjem, og man kører aldrig alene, men med ryttere på ens eget styrkeniveau...

Træningen for motionister foregår mandage og onsdage kl. 17.00 fra Hvidovre Rådhus. På klubbens hjemmeside hvidovrecykelklub.dk kan du læse mere om klubben og træningen.

Publiceret 17 March 2015 08:00