Stor discount-butik åbner i Frihedens Butikscenter

KIWI og nogle mindre lejemål kommer til at udfylde en stor del af de tomme lokaler i Frihedens Butikscenter. Dermed er brikkerne for det lokale butikscenter ved at falde helt på plads.

- Det er med største fornøjelse, at jeg kan meddele, at der nu er underskrevet en lejekontrakt med KIWI, som ny dagligvareoperatør til Frihedens Butikscenter, fortæller Trine Rind-Øland, der er Asset Manager hos Nordic Real Estate Partners

KIWI er et kendt brand indenfor discountdagligvarer, men med butikken i Frihedens Butikscenter bliver det KIWIs anden åbning i Danmark med deres nye Stor KIWI koncept, som er discountdagligvarer på hele 1.600 m² med primær fokus på food.

Inden Stor Kiwi kan flytte ind i centret skal der dog bygges lidt om i lokalet.

- Der vil i første omgang og hurtigst muligt blive opsat en skærmvæg på ydersiden af SuperBests gamle rullegitter, så byggepladsen bliver pakket godt ind, og så der kan opsættes passende skiltning på den midlertidige vægflade mod centergangen - i samme stil, som har været tilfældet med Fitness World, fortæller Trine Rind-Øland.

Det forventes at Stor Kiwi er klar til åbning allersenest i august 2015 og Trine Rind-Øland betegner åbningen af Stor Kiwi som en rigtig god løsning for det lokale butikscenter.

- Med den tidligere udlejning til Fitness World og den nye udlejning til KIWI, er vi nu på tilfredsstillende vis kommet på plads med to nye ankerlejere, som har været væsentligt i forhold til den videre planlægning samt udvikling og udlejning i centret, siger hun og fortsætter.

- Det betyder også, at vi nu kan begynde at få lagt de sidste brikker i puslespillet og få indgået de endelige aftaler med såvel eksisterende som nye lejere.

Kiwi kommer ikke til at fylde hele det areal som SuperBest tidligere havde. Det resterende areal er pt. reserveret til tre-fire interesserede lejere.

Publiceret 17 March 2015 08:00