Borgmester Jacob Bjerregaard (S) glæder sig over fredericianernes syn på livet og levestandarden. Arkivfoto: Peter Friis Autzen

Borgmester Jacob Bjerregaard (S) glæder sig over fredericianernes syn på livet og levestandarden. Arkivfoto: Peter Friis Autzen

Borgmester glæder sig over glade fredericianere

Af
Peter Friis Autzen

Region Syddanmarks store befolkningsstatistik, Kontur, placerer fredericianerne som de, der er mest tilfredse med deres liv og levestandard. Og det glæder borgmester Jacob Bjerregaard (S).
"Det gode liv er jo noget, vi alle ønsker. Både for os selv og for andre. Så derfor glæder det mig rigtig meget, at fredericianerne svarer, som de gør," siger han.
Undersøgelsen belyser også mange andre faktorer i fredericianernes liv og helbred, ligesom den belyser en lang, lang række faktorer indenfor erhvervsliv, demografi, uddannelse, indtægt og meget andet. Og ikke alt er positivt. Men over det hele svæver fredericianernes egen opfattelse af, hvor godt livet i Fredericia er og har været for dem.
"Statistik er jo en størrelse, man altid skal passe på med at lægge alt for meget i. Men jeg får den samme oplevelse, når jeg taler med folk rundt om i byen," siger Jacob Bjerregaard.
"Af og til har der været en tendens til at tale os og byen ned. Nogle gange med god grund - og andre gange uden grund. Men tallene her bekræfter en tendens: Det går i den rigtige retning," siger han.
Borgmesteren forudser, at de nye tal vil blive brugt i Fredericias markedsføring - både udadtil og indadtil.
"Branding starter med os selv, Og tal som de her kan i dén grad bruges," siger Jacob Bjerregaard.

null

Publiceret 21 March 2015 06:00