Claus Hansen og Team HK Køge led fredag aften det første udebanenederlag i 20 kampe. (Arkivfoto: JCJ).

Claus Hansen og Team HK Køge led fredag aften det første udebanenederlag i 20 kampe. (Arkivfoto: JCJ).

Første udebane nederlag i 20 kampe

HÅNDBOLD: Team HK Køges bedste herrehold sikrede sig i lørdags oprykning til 1. Division efter den fornemme udebanesejr på 27-23 over de værste rivaler IF Stadion i Bellahøjhallen.
Det skete i tredje sidste spillerunde.
Fredag aften var det succesrige Køge-mandskab i ilden i næstsidste spillerunde, hvor holdet stod over for Rødovre HK i Rødovre Stadionhal. Rødovre HK ligger midt i rækken uden at kunne nå noget som helst.
De to mandskaber gav hinanden og publikum en målrig og underholdende kamp som hjemmeholdet Rødovre HK trak sig sejrrigt ud af med cifrene 31-27.
Team HK Køge måtte stille op uden de karantæneramte Jacob Hvid Hansen i målet og Mathias Brandt der begge fik rødt kort i oprykningsdramaet sidste uge.
Om nederlaget var en naturlig reaktion oven på det store pres der har været på Køge-holdets skuldre de seneste halve år inden oprykningen blev sikret skal ikke kunne siges, men nederlaget var Team HK Køges første i 20 udekampe i grundspillet i 2. Division.
Holdets seneste nederlag på fremmed hal-gulv daterer sig tilbage til den 25. oktober 2013, da HIK i Maglehøjhallen i Hellerup vandt med 22-18.
I mellemtiden har Team HK Køge spillet 19 kampe i træk på udebane - og vundet de 18 mens én kamp - den første i 2015 - på udebane mod TMS Ringsteds andethold sluttede 22-22.
En imponerende stime - der samlet har givet målscoren 524-402.
Team HK Køge mangler nu kun to kampe i denne sæson - begge på hjemmebane i Køgehallen.
På tirsdag den 24. marts  venter den fantastisk spændende kamp i 5. runde af Landspokalturneringen 2014/15 hvor Køge får besøg af 1. Divisionsholdet og naboerne fra TMS Ringsted. Kampen spilles kl. 19.15.
Sæsonen sluttes af søndag den 29. marts kl. 15.00 hvor Hvidovre IF gæster Køgehallen.
 

Publiceret 21 March 2015 07:00