Vibeke Sneistrup (tv.) og Bente Mørup (th.) præsenterer den nye folder ved den velbesøgte konference på Comwell Køge Strand.

Vibeke Sneistrup (tv.) og Bente Mørup (th.) præsenterer den nye folder ved den velbesøgte konference på Comwell Køge Strand.

Fastholdelse i fokus ved konference

KONFERENCE: Der var stort fremmøde og interesse for Jobcenter Køges og LBR Køges fastholdelseskonference på hotell Comwell Køge Strand torsdag i denne uge.
Blandt de omkring 75 fremmødte var der mange lokale virksomhedsrepræsentanter fra private virksomheder, praktiserende læger, institutionsledere og virksomhedskonsulenter.
Mads Andersen (K), som er formand for Køge kommunes Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalg, bød velkommen og betonede vigtigheden af, at der er fokus på eftermiddagens vigtige emne. Arbejdsmarkedschef Bjarne Andersen var ordstyrer og startede med en præsentation af Jobcenter Køges to nye fastholdelseskonsulenter, Vibeke Sneistrup og Bente Mørup.
De to konsulenter, som kan kontaktes direkte af virksomhederne, præsenterede den nye FAST TRACK-folder, som beskriver den nye ordning og hvordan praktiserende læger og virksomheder kan bruge ordningen.
Overlæge Ole Steen Mortensen fortalte om hans syn på, hvordan man sikrer arbejdsfastholdelse gennem et øget samarbejde mellem parterne, og glædede sig over den nye ordning med fastholdelseskonsulenter.
Områdeleder Linette Andersen og HR chef Thomas Werngren fra XL-BYG i Køge fortalte om erfaringer med en tidlig indsats og samarbejdet med fastholdelseskonsulenterne, og sluttelig fortalte Bjarne Andersen og den nye Lægeattest, LÆ 285, som er en del af den nye sygedagpengelovgivning.
mr

Publiceret 21 March 2015 09:30