Folketingsmedlem ser Kolding med nye øjne

Folketingsmedlem Karina Lorentzen (SF) og folketingskandidat Christian Rabjerg Madsen (S) skal mandag se verden med andre øjne, når de sminkes til ukendelighed i en god sags tjeneste.

De to lokale politikere skal i samarbejde med 3F Kolding sminkes og opleve Kolding set med andre øjne. Arrangementet handler om, at de to politikere fra Kolding skal sminkes til en helt anden identitet, hvorefter de slippes løs i Kolding, hvor de skal opleve, hvordan verden reagerer på dem, når de ikke længere er sig selv.
 
De to politikere ser frem til udfordringen, men de ved endnu ikke, hvilken rolle de skal sminkes til. Efter turen i Kolding midtby skal de to politikere diskutere oplevelsen med 3F’s medlemmer kl. 17.
 
”Det bliver helt sikkert lærerigt at opleve, om verden tager imod mig på en anden måde, hvis jeg pludselig har en anden hudfarve. Jeg ser frem til en praktisk test af vores tolerance og evne til at se mangfoldighed som en styrke”, siger Christian Rabjerg Madsen, folketingskandidat for Socialdemokraterne i Kolding.
 
Også Karina Lorentzen glæder sig til at møde sin hjemby som en anden.
 
”Jeg er sikker på, at vi i Danmark kan blive bedre til at rumme mennesker, der ser anderledes ud end os selv, og jeg glæder mig derfor til at undersøge på min egen krop, om helt almindelige mennesker i Kolding opfører sig anderledes, når jeg ikke længere ligner Karina. Det bliver spændende og udfordrende”, siger Karina Lorentzen (SF), folketingsmedlem for SF.

Publiceret 21 March 2015 14:00