Andrius Veisvila - i hvid trøje - og Køge har fordel af hjemmebane i det første semifinaleopgør mod BMI. (Arkivfoto. JCJ).

Andrius Veisvila - i hvid trøje - og Køge har fordel af hjemmebane i det første semifinaleopgør mod BMI. (Arkivfoto. JCJ).

Køge har fordel af hjemmebane i første semifinale

Af
Per Møller

BASKETBALL: Med en sikker sejr på 73-55 på udebane over Wolfpack/BMS i den anden kvartfinale i kvalifikationsspillet til en plads i BasketLigaen for herrer næste sæson, sikrede Køge Basketball Klub - Coyotes - sig onsdag aften adgang til semifinalerne.
Køge vandt den første kamp på hjemmebane i Køgehallen i lørdags med 87-67 og dermed er den planlagte eventuelle tredje kamp i Køgehallen søndag eftermiddag aflyst.
- I returkampen spillede vi en rigtig god anden halvleg, efter en meget lige første - hvor BMS kom ud med fuld kraft i håb om at få udlignet og skaffe sig en tredje og afgørende kamp i Køge. Men i anden halvdel af kampen trak vi stille og roligt fra og kunne sikre os en sikker sejr på 18 overskydende points, fortæller klubbens formand Lars Vestergaard.
I semifinalerne får Køge fornøjelsen af at møde BMI Bloodhounds fra Beder-Malling i Jylland.
Det første opgør spilles på torsdag den 26. marts kl. 19.45 i Køgehallen. Der er returkamp i Beder-Malling ved Aarhus søndag den 29. marts kl. 15.30. En eventuelt tredje og altafgørende kamp er planlagt til onsdag den 1. april kl. 20.00 i Køgehallen.
Køge vandt begge indbyrdes kampe i grundspillet i 1. Division.
71-62 i efteråret i Beder-Malling og hjemmekampen i Køgehallen i næstsidste spillerunde blev vundet med 83-74.
- Men intet er afgjort. BMI er et rigtigt godt hold, og de vil naturligvis også gå benhårdt efter en finaleplads. Så vi tager en kamp ad gangen - men det kunne da været utroligt spændende at komme frem til en finalekamp i 1. Division for første kamp i klubbens historie, indrømmer Køge-formanden.

Publiceret 21 March 2015 17:15