Gæster, der køber billet inden festivallen åbner får en goodiebag, et særtryk af Kristina Dam og et Trapholt net. Foto: Pressefoto

Gæster, der køber billet inden festivallen åbner får en goodiebag, et særtryk af Kristina Dam og et Trapholt net. Foto: Pressefoto

Ny grafisk design-festival på Trapholt

Grafik er mere toneangivende end nogensinde før. Derfor slår kunstmuseet Trapholt dørene op for en ny grafisk festival i weekenden 28.-29. marts, hvor 30 kendte og mindre kendte danske grafiske designere vil vise og sælge deres bedste værker.

“Festivallen er den eneste af sin art her i Danmark, og vi håber at have grundlagt en ny tradition. Grafisk design er utroligt populært i disse år - det er kunst af høj kvalitet, som det samtidig er til at betale sig fra, hvorfor mange er begyndt at orientere sig i forhold til det,” siger museumsdirektør på Trapholt, Karen Grøn.

Lav selv grafisk design

På festivallen vil de besøgende kunne købe grafik og grafisk design, samtidig med at de har mulighed for at få en direkte og personlig samtale med de professionelle grafiske designere om, hvordan tryk og grafik er blevet til.

Festivalen foregår indenfor i museets sale, og de besøgende vil desuden få mulighed for selv at prøve kræfter med grafisk design i en praktisk workshop.

Publiceret 21 March 2015 08:00