På mandag lander Iværksætterturen i Sønderborg.

På mandag lander Iværksætterturen i Sønderborg.

Sådan starter du egen virksomhed

På mandag kommer Starteriet og Iværksætterturen til Sønderborg

Mandag den 23. marts kl. 19 kommer Starteriet og Iværksætterturen til Sønderborg ved LOF Syd på Sundquistsgade 15 i Sønderborg.
Starteriet er et ny initiativ af Erhvervsstyrelsen og flere store danske virksomheder, som ønsker at gøre iværksætteri lettere for de unge. Starteriet er et fælles navn for flere initiativer, et af dem er Iværksætterturen med den unge successfulde iværksætter Casper Blom, som besøger 30 skoler i hele landet for at sætte iværksætteri på skoleskemaet, og inspirere til at komme i gang.
Børn og unge med iværksætterspørgsmål kan dermed gå ind på Starteriet.dk og den tilhørende Facebookgruppe UngIværk og få svar fra unge på deres egen alder.

Millioner på golfbolde

Skolerne får besøg af den unge, men erfarne, iværksætter Casper Blom, der startede sin egen virksomhed som 12-årig og som 18-årig havde omsat for de første par millioner. Casper medbringer lokale iværksættere ud på skolerne, som skal inspirere de unge til at komme i gang.
Iværksætterturen er Casper Bloms eget initiativ. Iværksætterturen er sat i gang fra Københavns Rådhus 2. marts og besøger skoler i hele landet i marts måned, for at sætte iværksætteri på skoleskemaet. Iværksætterturen er skudt i gang af bl.a. Pia Allerslev, Jakob Engel-Schmidt og Uffe Elbæk, og er støttet af bl.a. Erhvervsstyrelsen.
Formålet med Starteriet er et univers, hvor unge iværksættere kan tale med andre unge iværksættere. Så de kan hjælpe hinanden med at besvare hinandens spørgsmål.” siger Casper Blom, som er ansvarlig for Iværksætterturen, da han efter at have vundet IVÆKSTprisen for tre år siden satte målet at få iværksætteri på skoleskemaet.

Iværksætter Casper Blom ved, hvad han taler om.

Iværksætter Casper Blom ved, hvad han taler om.

Publiceret 21 March 2015 07:30