SIdste uges politinoter

Har kan du læse, hvad der skete i sidste uge

Storband i Nordenskov
Brandvæsenet blev torsdag aften klokken 15.20 kaldt ud til en kæmpe brand på Hostrupvej ved Nordenskov.
Der var gået ild i en 400 m2 stor lade hvor der var halmballer og kvier.
Kvierne blev lukket ud, men laden udbrændte.
“Ilden opstod ved at der blev tændt haveaffald udenfor laden og da det blæste, så bevægede flammerne sig over i laden,” fortæller lederen af lokalpolitiet i Varde, Torben Kloster overfor Lokalavisen Varde.
Vi var station Agerbæk med et slukningstog og en tankvogn fra Varde. Så kom beredskabstyrelsen med en ny redningskran som blev brugt til at løfte halmen ud af laden,” tilføjer viceberedskabschef hos Sydvestjysk Brandvæsen, Susanne Fast overfor avisen.Turistindbrud
Rækken af indbrud i Blåvand-Vejers området fortsætter. Mandag blev en tysk familie frastjålet deres kamera, tablets og mobiltelefoner, da de var væk fra huset på Nordvej i Vejers ved middagstid.
På Per Knoldsvej i Blåvand er der stjålet 230 euro, en ni tommer Acer-tablet. Her nåede beboeren at se en person springe ud fra 1. sal, da han kom tilbage.
På Vestslugen i Blåvand er et vindue opbrudt. Her blev der stjålet en Samsung Galaxy S3 samt en oplader og 650 euro.
På Arrildsøvej i Vejers blev udbyttet 500 kroner i kontanter efter et indbrud.
Der har også været indbrud på Horns Rev i Blåvand. Her blev der stjålet en smartphone samt kontanter i form af danske kroner og euro.
Havetraktor stjålet
Ukendte tyve har stjålet en Havetraktor af mærket Murray fra en garage/udhus på Ulvemosevej.
Hærværk i Ølgod
Der er begået hærværk mod en it-forretning i Storegade i Ølgod. Glasset i forretningsdøren blev knust.
Butikstyveri
Der har været butikstyveri i Kvickly i Varde. En udenlandsk fyr stjal et par bukser til 400 kroner. Han blev indbragt på stationen og betalte en straksbøde.
Indbrud i Lønne
Der er begået et indbrud i et fritidshus i Lønne. Udbyttet blev ti iPads, en mobil, 75 euro og en bærbar computer.
To Lommetyverier
En kunde har fået frastjålet sin pung med diverse kort og et mindre kontantbeløb fra sin jakke under et besøg i Tigerbutikken i Varde.
Kort efter fandt endnu et tyveri sted. Dennegang fra en taske hos Josefine på Varde Torv. Fra en sort læder skuldertaske blev der stjålet en læderpung og diverse kort samt 700 kroner i kontanter.
Stort indbrud i Nr. Nebel
Der har været indbrud i en landejendom på Sdr. Klintvej i Nr. Nebel. Tyven kom ind via en knust rude i hoveddøren. Udbyttet blev to spanske stole i kærnelæder og eg, to PH-lamper i hvid og en PH-bordlampe, tre styk Kay Bojesen figurer. En abe, en gravhund og en kanin. Derudover blev der stjålet en lille Kählervase i hvid med rosa striber, en guldklæde og en guldlænke med vedhæng i form af en terning.
Indbrud i Oksbøl
Der har været indbrud på Odinsvej i Oksbøl. Tyven stjal smykker.
Indbrud i Gårde
Der har været indbrud i et værksted på Stationsbakken i Gårde. Tyven har knust to censorer i alarmsystemet samt et kamera. Der meldes dog ikke om noget udbytte.
Spritbilist
Søndag nat klokken 02.08 standsede politiet en personbil, ført af en 30-årig lokal mand. Manden er nu sigtet for spirituskørsel.

Publiceret 21 March 2015 06:00