Jens Lynge Larsens mikrobryggeri

Jens Lynge Larsens mikrobryggeri

De åbner op for deres kælderrum

På næste onsdag den 8. april har Viften i Rødovre premiere på DOXBIO-filmen “I KÆLDEREN”, som handler om alt det, folk foretager sig i deres kældre.

Op til premieren inviterer man til “Åben kælder” i en masse byer rundt omkring i landet. I Hvidovre er der JENS LYNGE LARSEN, der åbner sit mikrobryggeri i kælderen. Denne dag brygger han for åbne døre og byder lokale øl-entusiaster og andre interesserede velkommen til at kigge forbi det lille kælderbryggeri, og lære mere om kunsten at brygge kvalitetsøl. Man skal dog melde sig forud på mail: jens@spybrew.dk -

Samme dag kan man også besøge andre kældre, f.eks. hos Knud og hans kuglepenne-samling, Rune og hans cigarer, Lene og hendes mange Barbie-dukker, ligesom XX Dark inviterer ned i deres SM-rum.

Filmen “I KÆLDEREN” fortæller om alt det, folk foretager sig i deres kælder - og det er ikke småting. Den østrigske instruktør Ulrich Seidl tager os med på en rejse ned i underbevidsthedens dunkleste afkroge og åbner op for en verden fuld af skydevåben, slanger, SM-ritualer og nazi-nostalgi. Filmen observerer fordomsfrit i æstetisk smukke og stramt komponerede billeder. Det er absurd, chokerende og grænseoverskridende, men også virkelig sjovt. 

Filmen har premiere i ca. 50 biografer landet over den 8. april. Interesserede kan downloade på: doxbio.dk/?page_id=51, hvor der også er en liste over samtlige åbne kældre landet over.

Publiceret 30 March 2015 07:00