Mogens Lykketoft.

Mogens Lykketoft.

Debatmøde for at vinde de unges sjæl

Mogens Lykketoft og Georg Metz kommer til Hvidovre

- Skal vi vinde de unges sjæl for politik, kender jeg kun ét middel; der skal være noget at kæmpe for, noget der ligger ud over det rent private. Vinde de unges sjæl!

Sådan siger Susanne Brixum fra Hvidovre Demokratiske Debatforum/HDD og Henk Hansen fra Dansborgs socialdemokrater, som begrundelse for at de har inviteret Folketingets formand Mogens Lykketoft og forfatter og journalist Georg Metz til Hvidovre til et debatmøde på næste  torsdag den 9. april kl. 19.00 i Lille Friheden om “Den socialdemokratiske Sjæl”.

- Mogens Lykketoft og Georg Metz ejer den glød, der får én til at lytte efter. Det første skridt i retning mod politisk arbejde, fortsætter Susanne Brixum.

- De to herrer har i et meget aktivt liv, og på to meget forskellige måder, kæmpet for det, de har kært, supplerer Henk Hansen. Og der er jo den dialektik og dynamik, at mennesker, der brænder for en sag, også kommer til at virke inspirerende på deres modstandere.

- For øjeblikket oplever vi, at de socialdemokratiske/socialistiske synspunkter glimre ved deres fraværd, det samme gør de unge menneskers deltagelse i partipolitisk arbejde. Vi håber med mødet at vinde de unges sjæl for dette arbejde til gavn Hvidovre - nu og i fremtiden, lyder det samstemmende fra de to.

Publiceret 30 March 2015 07:00