Fang ørreder langfredag

Aabenraa Ørredfond og Sportsfiskerforeningen Aabenraa holder Aabenraa Ørreddag for 49. gang langfredag

Formanden for Aabenraa Ørredfond og Sportsfiskerforeningen Aabenraa, Kim Andersen, har det helt store smil på.
Vejret er godt havørred vejr, vi har ikke haft en hård vinter, og havørrederne er store og tykke, og der er nok af dem i vandet omkring Aabenraa - det viser de mange fangstrapporter vi hører om.
Så der er store chancer for at fange en fin fisk til Aabenraa Ørreddag, og få fingrene i en af de mange fine præmier og det er bare med at komme afsted - fiskene er der.
Kim Andersen håber rigtig mange vil komme til indvejning, også selvom de ikke har fisk der skal indvejes - det er altid hyggeligt, at møde andre lystfiskere. Derudover er der lodtrækning på deltagerkortet om 3 fine præmier, 2 x 1 gavekort á 200 kr. og 1 x 1 års medlemskab af Sportsfiskerforeningen Aabenraa til en værdi af 695 kr.
Leif Bennhøft og Hans Peter Langkilde skaffer præmierne til Ørreddag og er også rigtig godt tilfredse, idet det i år er lykkedes at skaffe præmier for mere end 39.000.
Ikke nok med at tallet er noget større i år, end det plejer, det er også rigtig fine præmier, og en kæmpe stor tak skal lyde til alle der har støttet os med præmier, siger de 2 fra bestyrelsen.
 
Aabenraa Ørreddag er en tradition for rigtig mange lystfiskere fra Aabenraa og omegn fortæller Kim Andersen, der selv har deltaget til Ørreddag i over 40 år. En del af deltagerne kommer fra andre landsdele, men kommer "hjem til Ørreddag" i Aabenraa.
Vi håber rigtig mange, igen i år, vil støtte op om arrangementet og deltage i Aabenraa Ørreddag, så der bliver fanget fisk nok til at vi kan komme af med præmierne, slutter Kim Andersen.
 
Som sædvanligt kan man købe deltagerkort på indvejningsstedet mellem kl. 7.00 og kl. 9.00 på selve dagen, ligesom Foder og Fritid i Aabenraa og Rohleder Sport i Gråsten også sælger deltagerkort.

Publiceret 30 March 2015 08:30