Per Larsen. (Pressefoto).

Per Larsen. (Pressefoto).

Man kan ikke flygte fra sin kræftsygdom

- siger KKøbenhavns lidligere politichef, Per Larsen der holder åbningstalen ved Stafet for Livet 2015 i Køge

KØGE: Den pensionerede politichef fra København, Per Larsen, kommer til Køge, hvor han holder åbningstalen ved ”Stafet for Livet 2015 Køge”, som holdes i weekenden den 20. og 21. juni på Køge Marina.
”Stafet for Livet” er et stærkt element i kampen mod kræften, og Per Larsen, der selv er ”fighter”, har også påtaget sig at være ambassadør for stafetten.  Han har selv været ramt af kræft og ved, hvad det vil sige at kæmpe med og mod sygdommen.
Efter åbningstalen den 20. juni kl. 14.00 vil Per Larsen tale i stafettens fightertelt. Her samles alle tilmeldte fightere – nuværende og tidligere kræftramte – i deres gule T-shirts, og Per Larsen lader helt sikkert sit fantastiske humør blive en del af talen, som samtidig vil være fyldt med håb og kampgejst.
- Jeg kender Per Larsen fra min tid ved politiet, siger Køges sidste kriminalchef, Bruno Juul, som sidder i Køge-stafettens styregruppe, hvor han tager sig af PR-delen.
- Ved at lægge nogle arbejdskræfter i styregruppen, giver jeg et bidrag til støtte for indsatsen mod kræften, siger Bruno Juul. 
- Per Larsen var kriminalchef i København – jeg var i Køge, siger Bruno Juul.
- Og derfor var det nærliggende at få Per Larsen til Køge. Per er og har altid været et utroligt positivt menneske.  Han kan garanteret give fighterne ved Køge-stafetten en peptalk, som de kræftramte virkelig kan bruge til noget.
Per Larsen deltog sidste år på flere forskellige stafetter rundt om i landet:
- Jeg finder, at det er meget nødvendigt at sætte fokus på kræften, folk har svært ved at tale om kræften - mange flygter ligefrem - og det er ikke det, man har brug for som kræftpatient eller pårørende, siger Per Larsen til Køge-stafettens styregruppe.
Foruden Per Larsen, vil også  Køges borgmester, Flemming Christensen, tale ved åbningen af stafetten i Køge, hvor alle deltagerne har et fælles mål; at støtte kampen mod kræften – uanset om man er ”fighter”, pårørende eller blot vil støtte den gode sag.
Kræftramte – nuværende og tidligere – kan blive Køge-stafettens æresgæster  ved at tilmelde sig som ”fighter”.
 Tilmeldingen sker via stafettens hjemmeside www.stafetforlivet.dk/koege. Der er allerede tilmeldt flere end 20 fightere fra Køge-området.
Andre deltagere, der vil bakke op om kampen mod kræften kan tilmelde sig samme sted.  P.t. er der tilmeldt flere en 250 deltagere.
pm

Publiceret 30 March 2015 08:30