Åbent hus i Bramsnæs Hundeejer Forening

Der afholdes Åbent Hus i Bramsnæs Hundeejer Forening søndag d. 10 maj, kl. 10 – 12.
Alle de glade og energiske frivillige instruktører og hjælpere smøger, igen i år, ærmerne op for at byde alle interesserede hundeejere velkomne til et par hyggelige timer i vores klub. På denne særlige dag er der mulighed for, at alle kan se, hvordan Bramsnæs Hundeejer Forening ”bor” og få et indblik i, hvilke træningsmuligheder der er i BHF.
Der bliver mulighed for at prøve agility, som er en slags forhindringsbane for hunde. Der vil også være en bane med sjove udfordringer – måske bliver man overrasket over, hvor klog ens hund er.
På dagen bliver der afviklet en konkurrence, for tilmeldte hunde, i det der hedder Rally-O, en slags lydighedsprøve. Her kan gæsterne se de dygtige hunde udføre forskellige øvelser i diverse sværhedsgrader.
Men det er ikke hunde det hele - børnene kan hygge sig med en ridetur på en af de søde ponyer, som besøger klubben denne dag. I klubhuset kan der købes kage og drikkelse, kaffe og the er gratis.
Instruktører og hjælpere glæder sig til at se rigtig mange forskellige hunde og deres ejere. Der er dog visse forbehold. Hunde af de såkaldte ”forbudte racer” og blandinger af disse må ikke komme på pladsen. Det gælder også hunde i løbetid. Desuden skal alle hunde være sunde, vaccinerede og til at styre.
Hos Bramsnæs Hundeejer Forening samler man selvfølgelig op efter sin hund, så husk poser i lommen. Adressen er Stationsvej 18, 4070 Kirke Hyllinge (parkering ved fodboldbanerne).
Klubbens hjemmeside: www.bhfnyt.dk

Publiceret 01 May 2015 12:00