Simone Dalsgaard og Mads Eilertsen glæder sig over kåringen af Estate Køge som årets Estatemægler.

Simone Dalsgaard og Mads Eilertsen glæder sig over kåringen af Estate Køge som årets Estatemægler.

Estate Køge scorer højest hos kunderne

Foråret og optimismen har ramt boligmarkedet i Køge, lyder meldingen fra Estate-mæglerne, der er kommet stærkt fra start.

BOLIG: Det kan godt lade sig gøre at skabe en succes i ejendomsmæglerbranchen, selv om man starter, mens finanskrisen stadig raser på boligmarkedet. Hårdt arbejde, mange timer, masser af kundepleje og en god portion erfaring lyder opskriften fra Simone Dalsgaard og Mads Eilertsen, der har placeret sig i toppen blandt de mæglere, der sælger mest.
Den 1. juli 2013 slog parret dørene op til Estate i Køge, og siden har de fået godt tag i både sælgere og købere. Det kan direkte aflæses på Boligsiden.dk, hvor Estate-mægleren scorer højest på kundetilfredshed på ejendomsmæglernes fælles site med en rating på 9,7 ud af 10 mulige.
Sammen med en høj markedsandel har det givet intern hæder i form af titlen som Årets Estate Mægler 2014:
- Selv om vi handler med ejendomme, handler det om mennesker og drømme. Vi sælger ikke bare boliger, vi sælger drømme. Det er vigtigt at give både sælgerne og køberne en god oplevelse undervejs i processen, siger Simone Dalsgaard.
Simone kvittede et job hos en anden mægler i byen, da hun sammen med sin partner, Mads Eilertsen, der også har en uddannelse som jurist, besluttede sig for at starte deres egen forretning.
- Det er benhårdt arbejde, men også både sjovt og udfordrende at opbygge sin egen forretning. Og så er det jo dejligt at mærke anerkendelsen i form af kundernes anbefalinger på Boligsiden.dk, siger Simone Dalsgaard, der i skarp konkurrence med bl.a. sine storkøbenhavnske kolleger hjemtog trofæet for Årets Estate Mægler.
Estate Køge sælger både villaer, lejligheder og andelsboliger, og der er godt gang i salget, lyder meldingen. Både optimismen og det lave renteniveau får boligmarkedet til at blomstre i dette forår:
- Køge er samtidig den gamle handelsby med masser af aktiviteter og kultur. Vi kan tiltrække mange nye boligkøbere fra København, og det bliver endnu mere attraktivt med den nye, hurtige togforbindelse, hvor det kun tager 18 minutter fra du stiger på toget i Køge til du stiger ud midt i København, siger Mads Eilertsen fra Estate Køge.

Publiceret 01 May 2015 09:45