Dennis Schmidt (69) og Jordan Andrew Wilson skal have tre points i lørdagens hjemmekamp mod GVI. (Foto. JCJ).

Dennis Schmidt (69) og Jordan Andrew Wilson skal have tre points i lørdagens hjemmekamp mod GVI. (Foto. JCJ).

GVI er en af mange seks-points kampe for Rishøj

Af
Per Møller

FODBOLD: Rishøj Boldklub lever fortsat i 2. Division Øst, efter at holdet sidste fredag aften leverede varen og overraskede med en fortjent 1-0 sejr over Hvidovre IF på Hvidovre Stadion.
Det overordentligt vigtigt sejrsmål blev scoret af Søren Bødker efter godt 20minutters spil i første halvleg.
- Det var rigtig skønt at få den sejr. Den giver en masse selvtillid til hele truppen, og med sejren holdt vi trit med de foranliggende i den hårde kamp om at komme på den rigtige side af nedrykningsstregen, siger træner Thomas Skov til Lørdags-Avisen.
Med sejren i Hvidovre fik Rishøj et godt rygstød før den travle maj måned, hvor der venter fem kampe - fem såkaldte "seks-points kampe", hvor der SKAL point(s) på kontoen i hver eneste kamp. Hård kost - men Thomas Skov har en god mavefornemmelse.
- Vi kommer ind i en måned med nogle rigtige "forbudt-for-børn" kampe, men jeg er fortrøstningsfuld og tror på, at vi nok skal levere varen, siger Thomas Skov.
Første opgave på den lange vej hedder GVI lørdag den 2. maj kl. 15.00 på Rishøj Stadion. Et opgør mellem rækkens nummer 12 Rishøj med 21 points og rækkens nummer 14, GVI der har høstet 19 points. Foran dem ligger Avedøre IF med 24 points og Holbæk B&I med 27 points.
- GVI er et godt mandskab som gerne vil spille offensiv fodbold. Derfor tror jeg de ligger godt til os. Vi er klar til opgaven, selvom vi slås med nogle skader og sygdom. Men for dem der er ude er der andre der må gå ind og præstere - nøjagtigt som det skete i Hvidovre. Vi er jo ikke ene om at være hårdt ramt, siger Thomas Skov.
- Ihvertfald bliver det en spændende sidste del af sæsonen - vi er i en situation hvor vi faktisk selv kan afgøre vores skæbne. Og den vil vi jagte, fastslår Rishøj-træneren.
Efterårets opgør hos GVI sluttede med en 1-0 sejr til GVI.

Publiceret 01 May 2015 17:15