Kræsne børn og spiseproblemer

Tirsdag den 19. maj holder børne ergoterapeut Ulla Lebahn aftenforedrag i Kolding om børn og unges udfordringer med mad, måltider og spisning. Foredraget er for både forældre og fagpersoner.Et stigende antal børn og unge har problemer med at spise – så store, at det ligner en spiseforstyrrelse og så store, at det begynder at påvirke barnet og familien socialt.
Der kan være mange grunde – både fysiske og følelsesmæssige. Vejen til at spise både sundt og varieret kan være lang for både det ensidigt småtspisende barn og for det ensidigt overspisende barn.
Børneergoterapeut Ulla Lebahn sætter fokus på udfordringerne omkring mad, måltider og spisning hos børn og unge – primært i forhold til dem, der spiser for lidt. Emnerne er spise-udvikling, spisning, kræsenhed, smag, konsistens, sanser, måltidsadfærd og relationer. Mange forældre og fagpersoner har daglige udfordringer med at få børn og unge til at spise. Ved at deltage i foredraget opnås indsigt i årsagerne til spiseproblemerne. Der gives desuden gode råd til konstruktiv adfærd ved fremtidige måltider. Foredrag foregår 19. maj kl. 18.30-21.30, Dalbygade 40B. Tilmelding til Ulla Lebahn på mail ulla@lebahn.dk eller mobil 2830 1081

Publiceret 01 May 2015 08:00