Nu ryger Superbest-skiltet for at blive erstattet af et Meny-skilt hos Wika.(Foto: JCJ)

Nu ryger Superbest-skiltet for at blive erstattet af et Meny-skilt hos Wika.(Foto: JCJ)

Nu åbner fødevaremarkedet Meny over hele landet

Lørdag den 2. maj åbner Meny i Danmark. I Køge skifter Wika navn til Meny, som skal være et fødevaremarked, hvor ambitionen er at bringe den gamle torvehandel og de friske varer tilbage til danskernes hverdag.

NAVNESKIFTE: De daglige indkøb skal være lettere og mere inspirerende. Nogenlunde som det var at gå på torvet for at handle i gamle dage. Det er ambitionen bag Dagrofas nye fødevaremarked Meny, der lørdag den 2. maj åbner dørene til de første af sine 119 butikker - deriblandt Wika i Køge.
- Meny byder på noget helt nyt i Danmark, nemlig et fødevaremarked hvor faglighed og masser af ferskvarer og frisk frugt og grønt sætter nye standarder for dansk dagligvarehandel. I dag efterspørger danskerne nytænkning, inspiration og nye måder at tænke indkøb og måltider på, og med Meny går vi forrest i markedet med et butikskoncept, hvor kærlighed til mad gennemsyrer butikkerne fra a til z, fortæller Jørgen Nielsen, kædedirektør i Meny.
Et fødevaremarked er en nyhed i Danmark i 2015, men reelt vender Meny tilbage til dagligvarehandlens rødder. Visionen for kæden bygger på samme glæde ved friske varer og prima produktkendskab, som fandtes i torvehandlen i gamle dage. Torvet hvor kvaliteten er i orden, hvor man køber ind til gode markedspriser og hvor traditioner og fagligheden lever.
- Vi mener det, når vi kalder Meny et fødevaremarked. Det fortæller om vores ambitioner, og hvad kunderne kan forvente. Vi er til for alle, der holder af mad og som ønsker inspiration og et stort udvalg af de varer, der skal til for at spise godt og varieret. Meny vil være først med det nye og iscenesætte nye måder at tænke måltider, smagsprøver og oplevelser. Hertil kommer et bredt udvalg af 1000 dagligvarer, som vi altid sælger til stærke markedspriser, forklarer Jørgen Nielsen.
Meny-kæden åbner i løbet af maj alle sine 119 butikker i Danmark. Lørdag den 2. maj gælder det 40 butikker i hovedstadsregionen, mens resten af kædens butikker åbner efterfølgende.

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

Publiceret 01 May 2015 14:00