Sidst AC Horsens spillede mod HB Køge blev det til et nederlag på 2-1 hjemme på Casa Arena. Foto: Per Rasmussen / POLFOTO

Sidst AC Horsens spillede mod HB Køge blev det til et nederlag på 2-1 hjemme på Casa Arena. Foto: Per Rasmussen / POLFOTO

Optakt:

Bo Henriksen er tilfreds med 0-0 mod HB Køge

ACHorsens-cheftræner Bo Henriksen forventer en tæt kamp, når klubben på udebane i 1. division møder HBKøge

Det bliver en svær kamp, når AC Horsens i morgen, søndag 3. maj, møder HB Køge på udebane i det sjællandske. Det forudser AC Horsens-cheftræner BoHenriksen.
“Jeg tror, det bliver en meget lige kamp, hvor de vil presse os højt, så det er vigtigt, at vi står defensiv godt på banen,” fortæller han til Lokalavisen.
Holdet har inden kampen flere ting at slås med. Fire spillere fra den normale startellever sidder ude med karantæne, og den rutinerede forsvarsspiller Morten 'Molle' Rasmussen er tvivlsom til opgøret.
“Det giver os selvfølgelig nogle udfordringer, men vi har mange gode spillere, som jeg tror på, kan gå ind og klare det godt,” lyder det optimistisk fra Bo Henriksen

Et point er tilfredsstillende

I weekenden stod ACHorsens også over for en svær opgave, da de på hjemmebane spillede 0-0 mod Viborg FF. Her var planen meget klar. Viborg skulle ikke have lov til at score, og det lykkedes for 'de gule' at holde den plan helt frem til slutfløjtet.
“Det er noget af det samme, vi skal forsøge mod HB Køge. Vi går altid på banen for at vinde, men 0-0 vil vi være tilfredse med,” fortæller Bo Henriksen, der samtidig påpeger, at holdet sagtens kunne være gået fra banen med en sejr over Viborg FF.
“Vi havde de største chancer, og normalt ville vi også have scoret på dem, vi havde,” fortæller han.
Derfor lover han, at hvis de får samme muligheder mod HB Køge, resulterer det i mål.
“Kjartan (Kjartan Finnbogason, red.) var meget syg i ugen op til kampen mod Viborg og trænede stort set ikke med. Får han de samme chancer igen, så laver han mål på en ud af to chancer,” lyder det sikkert fra cheftræneren.

Har det svært mod HB Køge

Det er der også brug for i weekendens kamp mod HB Køge.
Ser man på de seneste opgør mod det sjællandske hold, er der god grund til at være tilfredse med bare at få et point.
Af de seneste fem opgør mellem ACHorsens og HBKøge er det kun blevet til en enkelt sejr til 'de gule', imens det sjællandske manskab har vundet fire gange.
“Det er nok HBKøge, som på hjemmebane må tage favoritværdigheden på sin kappe, men ellers tror jeg, det er meget lige. Det er få ting, der kommer til at afgøre det,” fortæller Bo Henriksen.
Inden kampen ligger AC Horsens nummer fem i 1. Division med 35 point. Det er to point foran HB Køge på 7. pladsen.
Kampen fløjtes i gang klokken 15.00 søndag 3. maj på SEAS-NVE Park i Køges naboby Herfølge.

Seneste fem indbyrdes opgør

 • AC Horsens 1-2 HB Køge
  30. november 2014 

 • HB Køge 0-2 AC Horsens
  31. august 2014

 • HB Køge 2-1 AC Horsens
  17. april 2014

 • AC Horsens 1-3 HB Køge
  17. Oktober 2013

 • HB Køge 1-0 AC Horsens
  1. september 2013

Publiceret 02 May 2015 12:00