Brandäo (tv) og Kristoffer Munksgaard i nærkamp med en AC Horsens spiller. (Foto. JCJ).

Brandäo (tv) og Kristoffer Munksgaard i nærkamp med en AC Horsens spiller. (Foto. JCJ).

AC Horsens snød HB Køge i overtiden

Af
Per Møller

FODBOLD: Alt lignede en HB Køge sejr i søndagens hjemmekamp mod AC Horsens. 1-0 til hjemmeholdet var stillingen da kampen gik ind i dommerens tillægstid - men intet er afgjort før det sidste fløjt har lydt.
Det måtte HB Køge sande denne eftermiddag.
Sejren lå i hænderne hos HB Køge men uopmærksomhed to minutter inde i overtiden kostede dyrt. Kjartan Finnbogason fik lov at stå fuldstændig udækket og kunne som den enkleste ting i denne verden heade udligningen ind bag en chanceløs Frederik Due i HB Køge målet.
1.133 tilskuere var mødt op til kampen på Herfølge Stadion. De fik en chancefattig kamp at se, hvor de to hold kæmpede indædt for sejren. Det var ikke det mest polerede fodbold tilskuerne fik at se.
AC Horsens havde de fleste og farligste chancer i kampen. Første halvlegs bedste forsøg var et langskud som havde retning mod det ene målhjørne, men Frederik Due fik med en fornem redning vippet forsøget til hjørnespark.
I anden halvlegs 20. minut kom HB Køge så foran da Bruninho energisk fik kæmpet sig fri i venstre side og hans flade forsøg kunne AC Horsens målmanden ikke holde og bolden strøg via målmanden og den modsatte opstander i nettet.
Godt fem minutter senere var indskiftede Nikolaj Hansen millimeter fra at gøre det til 2-0, og dermed formentlig lukke kampen, men hans forsøg prellede af mod den ene opstander.
Herefter havde begge hold enkelte forsøg - indtil AC Horsens altså - ikke ufortjent - fik reddet det ene point i land i overtiden.
HB Køges næste kamp er allerede fredag den 8. maj kl. 19.00, hvor oprykningsaspiranterne Viborg FF gæster Herfølge Stadion.

null

Publiceret 03 May 2015 19:45