Forårets Outdoormesse plejer at tiltrække mange gæster.

Forårets Outdoormesse plejer at tiltrække mange gæster.

Aktiv Fritid klar med forårets messe

Alt er klar til to dage med masser af aktiviteter og gode tilbud, når specialforretningen Aktiv Fritid i næste weekend inviterer til Outdoormesse.

Af
Martin Rasmussen

MESSE: Specialforretningen Aktiv Fritid har sat alle sejl til at for at skabe en ny stor Outdoormesse med masser af tilbud til de flere tusinde gæster, der plejer at deltage i begivenheden i CF's Gård.
Forårets Outdoormesse finder sted fredag den 8. maj klokken 9-18 og lørdag den 9. maj 9-15.
Jagthornblæserne fra Greve Jagtforening er på programmet tidligt begge dage, og begge dage er der desuden mulighed for at prøve kræfter med både laserskydning og luftgeværskydning.
Lørdag klokken 9-13 er der fiskeri for børnene ved Køge Medeteam og Køge Sportsfiskerforening, mens der fredag klokken 17 og lørtdag klokken 13 er jagthundeopvisning ved Køge/Herfølge Jagtforening.
Fredag er der mellem klokken 9 og 18 desuden mulighed for at stille hundefaglige spørgsmål til Lise-Lotte Christensen, der er adfærdskonsulent hos Dansk Kennel Klub.
Aktiv Fritid åbnede i Køge i 1998, og lige siden foråret 1999 har det været en fast årlig tradition, at Aktiv Fritid inviterer til en weekend med aktiviteter og masser af liv omkring forretningen i CF Petersens Gård.
Her samler man blandt andet en række leverandører, så kunderne har messen igennem også adgang til en solid ekspertviden om Aktiv Fritids sortiment.

Igen i år er der mulighed for børnene for at komme på en lille fisketur i forbindelse med messen.

Igen i år er der mulighed for børnene for at komme på en lille fisketur i forbindelse med messen.

Publiceret 03 May 2015 07:00