Emil Thorup giver handelsskoleelever en motiverende peptalk

Den 5. maj får eleverne på Rybners Handelsskole mulighed for at opleve Emil Thorup, når han klokken 11.35 vil holde et foredrag med titlen ”Skab jer selv”.
TV-fænomenet sætter fokus på det vigtige i, at man som ung selv er ansvarlig for at skabe sig det liv, man drømmer om, og tager udgangspunkt i at styrke de unges selvværd og tro på fremtiden.
Elevrådet på Rybners Handelsskole har arrangeret foredraget, som falder godt i tråd med det, som de lærer på handelsskolen, om hvordan de brander sig selv, tager valg og skaber deres karrierer.
"Han motiverer ens selvværd og tro på fremtiden, så det synes vi passede til os elever," fortæller Astrid Egetoft, som går på Rybners Handelsskoles talentlinje og er medlem af elevrådet.
Emil Thorup lover de unge en underholdende og motiverende peptalk om at tage fremtiden i egen hånd.
Igennem foredraget vil han give de unge troen på og lysten til at ville noget, når de står op om morgenen. Når de nu har valgt at studere, kan de lige så godt få det maksimale ud af det. Det er nu de skal udfordre livet og tage nogle vigtige valg.
Han tager de unge med på sin egen rejse fra genert dreng på Fyn til i dag at være en af tidens synlige trendsættere, både på skærmen og på den røde løber. Han fortæller om sin skolegang i Odense, tiden på landevejen som sanger efter Popstars, tiden som assistent for Lars von Trier, rejserne rundt i verden som international PR-ansvarlig for Trust Film, tiden som Casper Christensens assistent og senere medvært på TV2. Om sabbat-året i Los Angeles og rejsen fra radiovært på en lille ungdomskanal til nu at være en af de mest efterspurgte tv-værter i Danmark.
Emil deler sin egen tvivl med deltagerne, og med stor interaktivitet udfordrer han dem på deres egen aktuelle tvivl, udfordringer og drømme. Det handler ikke om, hvorvidt vi befinder os i Hollywood, Holstebro eller Helsingør. Det handler om, at vi hver især har nogle drømme og forhåbninger, som vi bør forfølge.

Publiceret 03 May 2015 11:00