Skovens Dag i 2015 foregår på og omkring naturlegepladsen i skoven ved Nordborg Sø.

Skovens Dag i 2015 foregår på og omkring naturlegepladsen i skoven ved Nordborg Sø.

En skovens dag ved søen

Skovens Dag finder i år sted ved Nordborg Sø

Skovsø Skovens Dag i 2015 foregår på og omkring naturlegepladsen i skoven ved Nordborg Sø søndag den 10. maj kl. 13 -16. Naturlegepladsen ligger tæt på Nordals Idrætscenter.
Borgmester Erik Lauritzen åbner arrangementet kl. 13. Bagefter spiller jagthornsblæserne, og så er man klar til de forskellige aktiviteter i skoven.
Der bliver mulighed for at gå en tur i skoven, lege på naturlegepladsen, komme på insekt-tur med naturvejlederen, fange haletudser og andre spændende dyr i vandløbet, se et bi-bo helt tæt på (bag glasplade), hygge ved bålet og være med i konkurrencer.
Hvis man medbringer fiskegrej, kan man fiske i Nordborg Sø. Fiskekort til Nordborg Sø købes på dagen for 50 kroner.
Husk at tage kamera med, da der er fotokonkurrence med spændende præmier. Husk også praktisk fodtøj og tøj efter vejret.

Fremtidens skov

Temaet for dette års Skovens Dag er 'Skoven i fremtiden', og arrangør er Sønderborg Kommune i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening Sønderborg, Alssund Biavlerforening og jagthornsblæserne fra Gråsten og Omegns jagtforening.
Skoven ejes af Sønderborg Kommune og ligger mellem Nordborg by og Nordals Idrætscenter. Tørvemosebæk/Stevning Bæk løber gennem området og vandreruterne Alsstien og Stierne på Nordals forløber i kanten af skoven ved Nordborg Sø.
Der kan parkeres ved Nordals Idrætscenter. Men det er en god idé, at tage turen ud i skoven på cykel, da der er begrænsede parkeringsmuligheder.

Publiceret 03 May 2015 07:30