(Colourbox).

(Colourbox).

Helhedsplanen i Bokseringen

KØGE: Et længere samarbejde med Helhedsplanen giver nu kontant pote for Bokseklubben Elleboks, som af Helhedsplanen får 5.000 kr. i støtte til indkøb af nyt udstyr.
De indkøbte sjippetove, tandbeskyttere, boksehandsker, boksehjelme og plethandsker skal øge kvaliteten af træningen for unge i ellemarken og omegn.
- Vi har et løbende og godt samarbejde med Elleboks, som vi er meget glade for, fordi de unge, vi er i kontakt med, får rigtig meget positivt ud af at gå i Elleboks, fortæller Boligsocial Medarbejder i Ellemarken, Mohammed Ibrahim.
- Klubben bruges flittigt af unge fra 8 til 15 år. De fleste er fra Ellemarken, men der kommer også unge andre steder fra. Det er en aktivitet, som samler mange forskellige unge, og det støtter vi altid gerne op om.
- Mange har en opfattelse af boksning som en brutal sport, som ikke gener sig til børn og unge, men faktisk handler boksetræningen om noget helt andet, fortæller boksetræner og frivillig i Elleboks, Özcan Kitir.
- Det handler om gensidig respekt. Jeg ved godt det lyder paradoksalt, men børnene lærer at passe på hinanden og have respekt for hinanden. Det handler ikke om at slås. Samtidig får børnene en masse gode vaner, disciplin og ikke mindst selvværd gennem træningen, som de kan bruge i andre sammenhænge. Og heldigvis har vi en del piger, som går til boksetræningen. Vi er meget glade for, at vi har en blanding af forskellige børn og unge – de lærer at acceptere hinanden gennem træningen, slutter Özcan.

Helhedsplanen er brobygger

Støtten til Elleboks ligger ifølge Helhedsplanens sekretariatsleder, Rami Panduro Zouzou, godt i tråd med Helhedsplanens mål om at understøtte og samarbejde med foreninger i lokalområdet med henblik på at få børn og unge tilknyttet det etablerede foreningsliv.
- Elleboks er et godt tilbud til de unge i og omkring Ellemarken, som drives af nogle ildsjæle, der gennem boksetræning giver de unge et sundt og attraktivt tilbud til en sund livsstil og socialt sammenværd”, siger han om det konkrete tilbud i Elleboks.
Det sociale liv, som er knyttet sig til foreningslivet, øger ifølge Rami trivslen for de mange, mange mennesker, som er aktive.
- Derfor bakker helhedsplanen varmt op omkring brobygning til foreningsrettede tiltag, og vi håber, at vi med denne støtte kan styrke vores samarbejde med Elleboks, så flere unge får mulighed for at høste de mange frugter, foreningslivet har at tilbyde .
Det er gratis at gå til Elleboks, og har man lyst, kan man kontakte Özcan på mobil 2392 9999 eller via mail på elleboks@hotmail.com.
pm

Publiceret 03 May 2015 17:15