Fra venstre ses Niels Bylund fra Hårlev, Ove Nygaard fra Verninge på Fyn og Villy Madsen fra Strøby Egede. (Privatfoto).

Fra venstre ses Niels Bylund fra Hårlev, Ove Nygaard fra Verninge på Fyn og Villy Madsen fra Strøby Egede. (Privatfoto).

Hitfingers gendannet til original besætning

MUSIK: Det lokale og meget populære orkester Hitfingers er til glæde for mange musikelskere faktisk godt i gang med at blive gendannet med den originale besætning, hvilket mange fans og arrangører ser frem til.
Villy Madsen og Niels Bylund - som i dag rejser land og rige rundt og underholder med Hitfingers som duo - har spurgt deres gode ven og kammerat, Ove Nygaard, om han igen har lyst til at være en del af succesorkesteret.
- Ove har sagt ja og det er vi meget glade for. Vi har savnet samspillet og kan nu igen skabe den velkendte Hitfingers ”Live Ssound”, siger Villy Madsen og Niels Bylund.
Hitfingers var et meget populært band i en periode på 12 år.
- Og midtvejs i den periode havde vi, et spændende samarbejde med orkesteret Klaus & Servants. Nu er vi tilbage med fornyet energi og i et koncept hvor kendetegnet først og fremmest, vil være den flerstemmige sang og Villys populære guitarsound, siger Ove Nygaard.
I 2010 stoppede de tre samarbejdet. Men lige siden har fans og arrangører spurgt hvornår, man ville gendanne Hitfingers.
- Nu synes vi alle tre, at tiden er moden til et fornyet samarbejde. Derfor er vi nu i fuld gang i træningslokalet og glæder os vildt til at komme ud og levere god og underholdende diner og dansemusik på de mange spillesteder. Med hensyn til forholdet mellem pris og leverance, har vi valgt et særdeles konkurrencedygtigt niveau for både privat, forenings- og erhvervsmarkedet. Vi tilpasser os et hvert arrangement og leverer naturligvis en rigtig god og vellydende musikalsk oplevelse, fastslår Villy Madsen med et smil.
Hitfingers kan lokalt bl.a. opleves i Solgårdsparken i Strøby Egede onsdag den 8. juli.

Publiceret 03 May 2015 12:00