3 i Køge sælger billetter til årets Roskilde Festival. (Arkivfoto: MR).

3 i Køge sælger billetter til årets Roskilde Festival. (Arkivfoto: MR).

Køb billet til Roskilde Festival hos 3 i Køge

BILLETTER: Som eksklusiv partner inden for mobiltelefoni ved Roskilde Festival 2015 kan 3 tilbyde sine kunder de eftertragtede festivalbilletter i 3's butik i Køge.
Billetterne sættes til salg mandag den 4. maj – og som noget helt særligt har de festivalglade kunder mulighed for at få lidt ekstra med i posen, når de køber billetten hos 3 – nemlig partout-billet til næste års festival og en masse andre fede præmier.   Ud af de 135.000 mennesker, der var forbi Roskilde Festival i 2014, var 53.000 kunder hos teleselskabet 3.
Derfor har 3 i år valgt at indgå i et eksklusivt partnerskab med Roskilde Festival. Det betyder bl.a. at man hos 3 kan købe årets festivalbillet i en af 3's 28 butikker landet over – og dermed også hos 3 i Køge.
De eftertragtede billetter kan købes hos 3 fra den 4. maj og er pakket således, at nogle af dem kommer med en ekstra gave f.eks. i form af et ”Rockwool Shelter”, Get a Tent-billetter, 30 dages fri TV 2 Play, RF15 t-shirts – eller bedst af alt en partout-billet til Roskilde Festival 2016 til en værdi af 1.965 kr.
- Vores kunder er vilde med at tage på Roskilde Festival, og derfor vil vi gerne gøre vores til at de får den fedeste festivaloplevelse. Vi sikrer vores netværk, så de kan dele alle de magiske oplevelser med vennerne, og nu giver vi dem også mulighed for at købe billetten hos os. Samtidig er det ekstra sjovt, at de får mulighed for at gå hjem med fede præmier, som de kan bruge, når de tager af sted, og jeg håber selvfølgelig, at nogle af de heldige vindere af partout-billetter til næste år kan findes her i Køge, siger Zaheer Tamama, butikschef hos 3 i Køge.
Når dørene slås op til dette års Roskilde Festival, er 3 desuden på pletten med gratis opladning af mobilen overalt på festivalen. Her bliver det muligt for de mobilglade festivalgæster at få opladet mobilen ved hjælp af egen medbragt lader.
3 forventer at forsyne mobilbrugerne med omkring 175.000 gratis opladninger i løbet af festivalen. Billetterne kan også købes i FONA-butikker, hvor 3 er repræsenteret.
pm

Publiceret 03 May 2015 17:15