Hvor ARROGANT kan man være??

Vi oplevede på Byrådsmødet i tirsdags, at det borgerlige flertal vedtog, at udbyde dele af hjemmeplejen – dog med den undtagelse, at Fjorden ikke blev en del af udbuddet – dette kan vel kun være for at tilfredsstille DF – ja man spør’, hvor ”sølle” kan det dog blive? (Fjorden og resten af ældre plejen vil givet vis komme i spil næste gang).
Men uanset dette – så er jeg mere end almindelig overrasket over, at det borgerlige flertal, i den grad giver udtryk for mistillid til ledelse og medarbejdere ved Haderslev Kommune – vi har jo fået at vide, at det ikke alene er økonomi men også kvaliten der er i spil??!! Det betyder vel at I ikke er tilfredse med kvaliteten? Det forstår vi andre ganske enkelt ikke – vi er tilfredse med det arbejde der bliver udført!
Jeg fatter ikke, at det borgerlige flertal – vil være bekendt, at lade vore medarbejdere blive udsat for en sådan usikkerhed (ny arbejdsgiver – arbejdsforhold med en arbejdstakt, som sikkert ligger langt over 100 – dette med nedslidning til følge!) - det hører sig ikke til, og da slet ikke i en kommune, der gerne vil være en god arbejdsplads!
Jeg syntes, at det, flertalsstyret har gang i, er så arrogant – så man tror det er løgn. Flertalsgruppen kan ganske enkelt ikke være dette bekendt.
Vi andre kan nu kun håbe på, at Kommunens eget bud bliver det bedste - vi skal trods alt ikke tjene på det:).

Publiceret 03 May 2015 10:00