Vindmøller, Sundhedsundersøgelsen, Kastrup Tiset Enge

Vedr. Byrådsmøde i Haderslev Tirsdag den 28 April 2015.
Angående spørgsmål i Byråds-Salen, var det meget påfaldende at vi pludselig skulle stille alle 4 spørgsmål på en gang til Borgmester Geil.
Det næste påfaldende var, at det blev koplet sammen i et svar, og at om minsandten ikke at en del af svaret var lignende de 2 foregående spørgsmål i marts og februar måned. Og svaret ikke besvarede vores spørgsmål overhovedet. Selv om vi er meget bekymret for risiko for sygdomme, og at man slet ikke vil afvente hele sundhedsundersøgelse.

Lige netop at afvente hele sundhedsundersøgelsen, kan man da slet ikke være bekendt. Men der findes da fornuftige Byrådsmedlemmer.

Socialdemokraterne meldte ud, at de ville afvente hele sundhedsundersøgelsen, og Liberal Alliance og Dansk Folkeparti er imod Kæmpevindmøller, og dermed også vil afvente hele Sundhedsundersøgelsen.

Jeg tror/ved også der findes flere fornuftige byrådsmedlemmer,blandt (Radikal Venstre, Konservativ Folkeparti, Enhedslisten, Slesvigsk Parti, og så Venstre at de også ønsker os det bedste her ude i Gram-Tiset-Arnum og dermed melder ud, at de vil afvente hele sundhedsundersøgelsen..

Mvh

Søren Frydendahl Krab

Publiceret 03 May 2015 10:00