“De hvide mænd” får nu bedre forhold

Hvad kigger de efter? Det spørgsmål har du måske stillet dig selv, når du har været forbi Mennesket ved Havet eller ”De hvide mænd” på Sædding Strand, som kunstværket hedder i folkemunde.

Spørgsmålet kan du måske få svar på nu, idet Esbjerg Kommune opstiller en udsigts-kikkert ved opholdsområdet tæt på kunstværket. I tilknytning til kikkerten opsættes en infotavle, som kan være med til at identificere nogle af de ting, man kan se i kikkerten. Sædding Strand er et af de fantastisk smukke steder i udkanten af Esbjerg, hvor kulturen og naturen mødes. Området er meget besøgt og indtages netop nu af et stigende antal turister og borgere, som herfra kan nyde udsigten og studere det spektakulære kunstværk.

"Der har været adskillige ønsker om at gøre området endnu mere attraktivt, og det har vi glædeligvis fået mulighed for at gøre nu. Vi har frisket opholdspladsen op med nyt grus, nye borde- og bænkesæt samt større affaldsspande, så alle kan hjælpe med at holde pænt og rent." siger Anders Kronborg, formand for Teknik- & Byggeudvalget i Esbjerg Kommune.

Kikkerten blev opsat af Anders Kronborg mandag i samarbejde med Sædding-Fovrfeld Lokalråd.

Publiceret 04 May 2015 15:45