(Foto: Martin Håkan/CoverGanda.dk).

(Foto: Martin Håkan/CoverGanda.dk).

Madskole med vilde strandurter

Årets første udendørs madskole i byrummet Opdagelsen står i de lokale råvarers tegn. Book en billet allerede nu og vær med søndag den 10. maj

KØGE: ”Spot strandens vilde urter” er overskriften på årets første udendørs madskole på Søndre Havn, hvor fokus igen i år vil være på nærområdets gastronomiske muligheder.
Arrangementet finder sted søndag den 10. maj kl. 11.00-14.00, hvor man kan lære at finde og tilberede et bredt udvalg af urter fra strandengen.
Naturvejleder Marianne Mark styrer dagens gang sammen med urteekspert Anni Cassias og Jens Hansen, der betegner sig selv som ”kok, livsnyder og bonderøv”.
- Der er rig mulighed for at finde både kendte og mindre kendte urter i området – og det suveræne ved den her madskole er, at vi både går på opdagelse efter og bruger urterne, så vi på den måde får en fuld sanseoplevelse. Det plejer at være en rigtig hyggelig dag, hvor det gode samvær også er i højsædet, siger Marianne Mark fra Det Grønne Hus, som sammen med Køge Kyst står bag arrangementet.
Der er både plads til urtekendere og novicer, unge og gamle til madskolen, hvor der vil blive eksperimenteret med brugen af de forskellige urter. Her er det naturligvis forårssæsonens mange spændende urter, der skal plukkes - og de to urtekyndige vejledere,
Anni Cassias og Marianne Mark, vil fortælle og forklare på turen, så det efterfølgende er muligt selv at gå på urtejagt og fortsætte eksperimenterne i køkkenet derhjemme.
Madskolen har plads til ca. 50 deltagere.
Billetter kan reserveres og betales via www.billetto.dk/da/events/spot-strandens-vilde-urter.
Læs mere om arrangementerne på Søndre Havn i Køge Kysts Bylivskalender eller på www.Facebook.com/KKByliv.
Arrangementet foregår ved Byrummet Opdagelsen, Søndre Molevej 9, Køge.

(Foto: Martin Håkan/CoverGanda.dk).

(Foto: Martin Håkan/CoverGanda.dk).

Publiceret 04 May 2015 17:15