Nyt crossfit-center åbner i Kolding

Lørdag den 9. maj slås dørene op til Trekantsområdets første certificerede CrossFit Center – CrossFit PITSTOP på Dieselvej 3 i Kolding. Initiativtagerne er Stas og Eric på henholdsvis 27 og 36 år. De har begge dyrket CrossFit i adskillige år og er uddannet i Østrig som CrossFit instruktører.
 
CrossFit er en individuel og funktionel træningsform med konstant variation, hvor man får brugt alle kroppens muskler på en naturlig og styrkende måde. CrossFit henvender sig til kvinder og mænd i alle aldre. Både personer som allerede dyrker traditionel fitness, men som finder træningen monoton og maskinel, samt begyndere, som bare ønsker at blive stærkere og mere smidige. Sådan skriver iværksætterne selv i en pressemeddelelse.
 
I Kolding bliver der i alt 550 kvadratmeter til rådighed i en stor hal med fem meter til loftet og masser af ovenlys. Selve centret, omklædnings- og badefaciliteter er totalt nyrenoverede.
 
Der er reception lørdag d. 9. maj fra kl. 12.00-16.00 med officiel indvielse klokken 13.00 af Koldings borgmester Jørn Pedersen. Klokken cirka 13.30 vil der være ”WOD opvisning” - Work Out of the Day - hvor interesserede kan komme og se, hvordan man kan udøve CrossFit. Alle er velkomne!

CrossFit

CrossFit er en træningsform, der blev meget udbredt i USA for cirka 10 år siden og som for alvor har vundet indpas i Danmark i de senere år. På verdensplan er der mere end 10.000 CrossFit centre – i Danmark er der ca. 40 for nuværende.

CrossFit dyrkes som oftest på hold hvor en instruktør vejleder, hjælper og retter individuelt på hver udøver. Således undgår man overbelastning og skader. Et medlemskab i et CrossFit center er derfor typisk lidt dyrere end i et traditionelt fitness center.

CrossFit PITSTOP i Kolding er det første center i trekantsområdet, der er certificeret til at tilbyde den ægte version af CrossFit med licens fra CrossFit i USA (www.crossfit.com).

Publiceret 04 May 2015 12:00