Gregers Dirckinck-Holmfeld er imponeret over projektet. “Det kræver sin mand. Men jeg er sikker på, at de kan klare det i Fredericia,” siger han.

Gregers Dirckinck-Holmfeld er imponeret over projektet. “Det kræver sin mand. Men jeg er sikker på, at de kan klare det i Fredericia,” siger han.

Oplev to musicals på én og samme dag

På Fredericia Teater kan man opleve verdenspremierer med få timers mellemrum

Af
Peter Friis Autzen

Fredericia Teater skaber igen nye standarder i dansk teater, når publikum i begyndelsen af maj præsenteres for noget, der aldrig er set på en dansk scene før: To verdenspremiere-musicals på én og samme dag - kun adskilt af den tid det tager at spise på en af byens restauranter.
Teatret havde for to uger siden verdenspremiere på ‘Bleeding Love', som siden har høstet mange anmelderroser. Forestillingen kører sideløbende med teatrets forrige verdenspremiere, den gysende men også sjove musical ‘Ole Lukøje - en lille mareridtsmusical'. Også den roses af anmelderne. Og i de to første weekender af maj overlapper de to forestillingsperioder.
“Klokken 14 opfører vi den ene, og klokken 19:30 opfører vi den anden,” siger teaterchef Søren Møller.
Han håber, at dobbelt-forestillingerne kan få endnu flere til at køre langt for at opleve musicals i Fredericia.
“Vi ved, at mange allerede kører langt nu. Og mon ikke endnu flere vil køre for at få sådan en fuldstændig overvældende magisk oplevelse. Endda til en billetpris, der ikke er meget højere end en biograftur,” siger han.
De to forestillinger vil skiftes til at blive spillet først i de to weekender, hvor de overlapper på scenen. Det sikrer dels de bedste arbejdsforhold bag scenen, og dels giver det publikum mulighed for selv at vælge, om de vil se den ene eller den anden musical først.

Teaterchef Søren Møller.

Teaterchef Søren Møller.

Publiceret 04 May 2015 09:00