Rikke Jønson Buthler og Nelly Frees Riggelsen kunne forleden skåle på, at deres bog, Passion for Sønderjylland, nu er i handelen. (Foto: Betina Skjønnemand).

Rikke Jønson Buthler og Nelly Frees Riggelsen kunne forleden skåle på, at deres bog, Passion for Sønderjylland, nu er i handelen. (Foto: Betina Skjønnemand).

Passion kommer nu i bogform

Passion for Sønderjylland præsenterer det bedste fra syd

Af
Af Betina Skjønnemand

Forleden kunne Nelly Frees Riggelsen og Rikke Jønson Buthler byde indenfor på Fakkelgården til boglancering.
Her kunne de nemlig præsentere deres nye bog, Passion for Sønderjylland, der er en lang hyldest til sønderjysk madkunst og sønderjyske råvarer.
“Vi fik egentlig idéen i forbindelse med, at vi blev spurgt, om vi ville deltage i tv-programmet “Danmarks bedste amatørkokke” på TV2. Her stillede vi som betingelse, at vi kun ville bruge sønderjyske råvarer, og så var der ikke langt til idéen om at samle det i en bog”, forklarer Rikke Jønson Buthler.
Til at give bogen lidt ekstra krydderi medvirker de to kendte kokke Thorsten Schmidt og Jens Peter Kolbeck. De to pryder forsiden på den flotte bog, der altså nu er i handelen.
“Vi håber, bogen kan være med til at formidle den gode stemning, der er i Sønderjylland, og at den kan vise lidt om, hvor dygtige vi er. Måske kan det være med til at spredet gode budskab som ringe i vandet,” lød det blandt andet fra forfatterne ved lanceringen.

Publiceret 04 May 2015 11:00