Runningback Mads Therchilsen løber bag gode blocks fra OL ind i endzone. (Foto Henrik Kureer).

Runningback Mads Therchilsen løber bag gode blocks fra OL ind i endzone. (Foto Henrik Kureer).

Stensikker sejr til Køge Marines

Besejrede Holbæk Red Devils med 48-14

AMERIKANSK FODBOLD: Godt vejr, en masse glade tilskuere og et Holbæk Red Devils hold der kom på besøg til Køge Marines første hjemmebane kamp i år.
Det blev en meget ensidig affære hvor Marines dominerede fra start til slut og kunne gå fra banen med en komfortabel sejr på 48-14.
Red Devils lagde ellers godt fra start med at score en touchdown på et dybt kast på kampens første spil, men siden hen fik Marines defense lukket ned og tillod kun en enkelt touchdown mere.
Det var et Marines forsvar som kom på prøve i at forsvare sig mod kastespillet da Red Devils næste aldrig løb bolden og derfor var der også rig mulighed for at få sacket Red Devils quarterback. Den defensive linje med Malthe Nannestad, Tas Rasmussen, Simon Thun og rookie Mathias Jensen spillede en solid kamp og fik lagt konstant tryk på Holbæks quarterback. Samtidig fik linebackers Christian Berg og Mads Nannestad lavet et par sack hver på forskellige blitzes.
Marines offense var i første halvleg ustoppeligt med både løbet og kastet og fik sat hele 42 point på tavlen. Den offensive linje fik skabt store løbe huller og tid til quarterbacken, og runningback Mads Therchildsen kunne således løbe holden ind i endzone hele 3 gang. Derudover kunne receiver Anders Brade gribe bolden to gange for en touchdown og Johan Elholm 1 gang.
Efter Red Devils første scoring til 6-0 satte Marines 36 ubesvaret point på tavlen inden Holbæk igen fik lavet en scoring mere. Ved halvleg var stillingen 42-14.
I anden halvleg skruede Marines ned for tempoet og der blev givet spilletid til backups på de forskellige positioner. Her fik rookie receiver Emil Kureer grebet et par bolde og rookie quarterback Mikkel Pantmann fik kastet nogle bolde.
Dette betød dog samtidig at der ikke blev sat så mange point på tavlen fra Marines offense, men defense holdt dog samtidig tavlen ren i anden halvleg. I opdækningen stod Joakim Thun, Alex Andersen, Kennet From, Daniel Kristensen og Marcus Kølbjerg solidt og der blev ikke givet ved døren efter kampens første store spil fra Red Devils. En sidste scoring blev lavet da receiver Anders Brade greb et kort kast og løb det hele vejen til endzone til slut resultatet 48-14. 
Kampens spiller blev backup center Nickolaj Walbum og guard/nose tackle Simon Thun som begge spillede en flot kamp.
Om en uge går det løs igen, denne gang på udebane. På søndag den 10. maj tager Marines til Valby for at møde Ørestaden Spartans. Der har været to tidligere opgør mellem disse to mandskaber som begge har været meget tætte og hvert hold har vundet en hver. Der er derfor lagt op til et brag af en kamp hvor Marines med en sejr kan ligge afstand til de andre hold i 2. Division øst. 
pm

Publiceret 04 May 2015 17:30