4. maj:

Børn tegner fredstegninger til lysfesten

Det er børn fra nogle af kommunens specialklasser, som har tegnet de flotte tegninger af fred og forsoning, som er blevet vist på kasernens facade

Af
pra

Børn fra nogle af Haderslev Kommunes specialklasser står bag den spektakulære lys-udsmykning af Haderslev Kaserne, som har været vist i dagene op til Haderslev Lysfest den 4. maj.
Tegningerne bliver illumineret som kæmpe vægmalerier på Haderslev Kaserne fra den 30. april til den 3. maj.
Det er børn fra Skolen Ved Stadions afdeling i Vonsbæk samt elever fra specialklasserne i Gram, der har arbejdet med temaet om befrielsen.
"Det var oplagt for os at give eleverne den oplevelse, det er at være en del af årets store markering af 70-året for befrielsen af Danmark. Eleverne, der normalt har forskellige indlæringsvanskeligheder, har alle arbejdet meget interesseret med dette emne i flere fag," fortæller lærer ved Gram Skole, Helge Schmidt.
Haderslev Kommunes skoler arbejder målrettet på at indgå i samarbejde med det omkringliggende samfund.
"Det er vigtigt med den åbne skole, der kan skabe tætte relationer mellem skolerne på den ene side og kulturinstitutioner, foreningsliv og virksomheder på den anden. Det giver eleverne forståelse for det samfund, de indgår i, som er værdifuld for deres videre færd i livet," siger distriktschef i Børne- og Familieservice Morten Oldrup.

Publiceret 04 May 2015 08:00