Fra gymnastikkens verden er der også en nominering, nemlig Finn Blohm.

Fra gymnastikkens verden er der også en nominering, nemlig Finn Blohm.

De er nominerede til årets lederpriser

Ni dygtige og engagerede idræts- og spejderledere har chancen for at blive kåret til Årets Idrætsleder, Årets Ungdomsidrætsleder og Årets Ungdomsleder 2014

Inden længe løber den årlige hædring af Hvidovres dygtige sports- og spejderfolk af stablen i Medborgersalen. Det foregår den 20. maj, hvor deltagere fra idrætsforeninger og spejdergrupper traditionen tro er inviteret af Hvidovre Kommune, Idrætsrådet og Samrådet for frivillige børne- og ungdomsorganisationer til en aften med socialt samvær, pris- og diplomoverrækkelser og festlig underholdning.

Idrætsforeninger og spejdergrupperne har i løbet af de sidste par måneder kunnet indstille kandidater til årets lederpriser, og nu er ni udvalgt til nominering. Til titlen som Årets Ungdomsidrætsleder er det Albert Skyt Wilson, Hvidovre Volleyball Klub; Tonya Mille Moth, Hvidovre Attack, og Alex Clausen, Hvidovre Atletik & Motion, der er nomineret. Til Årets idrætsleder er det Dorte Tomhav, HIF håndbold, Lars-Kristian Olsen, Hvidovre Svømmeklub og Finn Blohm, Hvidovre Gymnastik af 1937. De nominerede til Årets Ungdomsleder er Karin Laursen fra De Grønne Pigespejdere, Strandmark, Christian Nielsen og Anne Kirsten Buhrkall, FDF Hvidovre og Rene Kreilgaard, KFUM Vigar Stamme. - Endnu engang er vi glade for, at der er indstillet flere gode kandidater til priserne, og alle de nominerede kan være meget stolte, siger borgmester Helle Adelborg, som glæder sig til at møde alle idrætsfolkene og spejderne i Medborgersalen den 20. maj: - Det er et arrangement, jeg altid ser meget frem til, for det er så fantastisk at have så mange engagerede og aktive unge og voksne fra Hvidovre samlet på én gang. Arrangementet er en hyldest til idrætten og spejderlivet, til fællesskabet og de frivillige, der lægger kræfter i klubber og grupper her i Hvidovre. De tidligere år har omkring 200 idrætsudøvere og spejdere deltaget i kommunens, Idrætsrådets og Samrådets hædringsfest.

Publiceret 05 May 2015 08:00