KRØLL MED SIT REVYHOLD - Julie Steincke, Jeanne Boel, Vicki Berlin, Rasmus Krogsgaard og Michael Hasselflug. 

KRØLL MED SIT REVYHOLD - Julie Steincke, Jeanne Boel, Vicki Berlin, Rasmus Krogsgaard og Michael Hasselflug. 

Du kan nå det endnu!

Stadig billetter til Krøll’s jubilæumsrevy og de to busture - lørdag den 13. og onsdag den 17. juni - med flot revybuffet og de bedste balkonpladser.

Hvidovre Avis har fået yderligere et antal billetter til Nykøbing F.-Revyen, Flemming Krølls 25 års jubilæumsrevy, der har premiere næste måned med et stærkt hold af direktørens favoritskuespillere.

Sidste år havde Hvidovre Avis mere end 200 Hvidovreborgere til revy, skøn buffet med luneretter og de bedste balkompladsen i teatret i Nykøbing F., og det er også gået så stærkt med billetsalget til de to annoncerede busture her i juni måned, at vi har måttet udvide antallet af billetter. Der er således kun 12 billetter tilbage til den første tur, der finder sted to dage efter premieren om torsdagen, - nemlig lørdag den 13. juni med afgang fra Hvidovre Avis kl. 16.00. Turen koster kr. 738,- for bus t/r, den store revybuffet med koldt og varmt samt kaffe, og så de bedste siddepladser på balkonens række 1, 2 og 3.  Næste arrangement er onsdag den 17. juni, med samme afgangstid fra avisen, helt samme traktement og igen de tre forreste balkonrækker. Her er prisen lidt billigere end om lørdagen, nemlig kr. 708,- pr. person. Her er dog kun 4 billetter tilbage. Interesserede har altså stadig mulighed for at komme med. Billetsalget foregår fra Hvidovre Avis’ ekspedition, Hvidovrevej 301. Bestilling/oplysninger i øvrigt på tlf. 28 35 12 87 eller 36 49 55 55. 

Publiceret 05 May 2015 08:00