Tennisklubbens nye mand; Søren Wedege tv. gjorde sin entré i klubben med manér. En finaleplads samt en sejr i Grand Prix serien.

Tennisklubbens nye mand; Søren Wedege tv. gjorde sin entré i klubben med manér. En finaleplads samt en sejr i Grand Prix serien.

Grand Prix sejre til tennisklubben

Turneringssejre til Søren Borup Wedege og Romeo Midtgaard Jivraj i Grand Prix Serien!

TENNIS: I weekenden blev grussæsonen for alvor skudt i gang med årets første GPS-turnering i Odense for både seniorer og juniorer. GPS-turneringerne er den højeste kategori, som man kan spille i herhjemme og har derfor deltagelse af landets bedste spillere.

Af
ebo@hvidovreavis.dk

Hvidovre Tennis har til udendørssæsonen fået tilgang af én af Danmarks absolut bedste seniorspillere i Søren Wedege. Han har i flere år spillet på det danske Davis Cup hold og har blandt andet flere DM-titler på cv’et. I GPS-rækken i herresingle afgav Søren Wedege kun ganske få partier frem til finalen, hvor det blev det til sejr over Frederik Nymann fra Birkerød. - Dette er en super start på udendørssæsonen for Søren Wedegw, som bliver en afgørende mand på 1. holdet, mente formand Søren Friis Trebbien efterfølgende. - Ttillykke med sejren og velkommen til klubben! Det er sådan man gør sin entré.. I U18 herresingle var Romeo Midtgaard Jivraj seedet 3 og derfor blandt favoritterne til sejren. - I første runde lignede det ellers alt andet end en god turnering, da Romeo Midtgaard Jivraj var i store problemer. Kampen blev dog vundet i 3. sæt, og derfra blev han kun bedre og bedre. I finalen blev det til sejr over Nicolas Andersen fra Skovbakken med 6-4, 6-0. Så sikker en sejr lå ikke i kortene... - I herresingle kategori 2 var August Vallentin også tæt på sejren. August spillede meget stabilt og koncentreret på vej mod finalen og afgav kun få partier. I finalen blev det til nederlag i 3. sæt til Henrik Korsgaard fra Fruens Bøge. I U12 damesingle spillede Michelle Tully sig overbevisende i finalen efter meget sikre sejre. Finalen var en rematch fra DM-finalen indendørs mod Sille Larsen fra Fruens Bøge. Denne gang måtte Michelle se sig slået i en tæt kamp... - Grand Prix serien er højeste nationale turneringsniveau. Grand Prix’et består af 8 turneringer, fordelt over hele året, med sæsonfinale i december for de bedste i gennem året. Vi kunne ikke ønske os et bedre startskud på udesæsonen. I klubben har vi store forhåbninger og forventninger til denne sæson. Med disse flotte resultater, er vi godt i gang. Nu glæder vi os til, at Elitedivisionen kommer i gang...

Publiceret 05 May 2015 08:00