Under fraværet af flere rutinerede kræfter, var anfører Christopher Østberg en af de spillere, der måtte arbejde hårdt for at få det hele til at hænge sammen.

Under fraværet af flere rutinerede kræfter, var anfører Christopher Østberg en af de spillere, der måtte arbejde hårdt for at få det hele til at hænge sammen.

Hvidovre fik vendt bøtten

Uden flere nøglespillere kæmpede HIF sig til uafgjort på den svære udebane i Nykøbing

FODBOLD: Har man tabt de seneste to kampe med 0-1 og kommer bagud 0-1 og 0-2 kan det godt dybe rynker blandt alle, der holder med Hvidovre. Men da det så værst ud fik først Daniel Holm og siden Frederik Emil Andersen scoret et mål, og så endte det hele uafgjort 2-2 i Nykøbing Falster.

Af
ebo@hvidovreavis.dk

Hvidovre havde tre af de mere rutinerede spillere siddende udenfor man karantæne. Kristoffer Wichmann, Peter Benjaminsen samt Azad Corlu, og det bliver nu spændende at se, om de er med i en startopstilling på fredag aften, hvor Fremad Amager gæster Kæmpernes Arena. - Vi er meget tilfredse med dagens resultat, fortalte træner Thomas Westh Hansen efter kampen. - Vi havde valgt at stå lidt dybere, end vi ellers har gjort, og slå omstillingerne, når de bød sig. Det gav os flere gode muligheder, og så kom vi alligevel bagud 0-1. Spillemæssigt gjorde vi det ganske fint, og vi spillede som et hold, hvor alle stemplede ind. Der var den rigtige attitude, og det rigtige spændingsniveau kombineret med knaldhårdt arbejde, og det lønner sig på den lange bane... - Jeg synes, jeg fik set, at når spillerne vil det samme sammen, så er vi et ganske godt hold. Det er lige præcist det, jeg har villet se, så det var meget tilfredsstillende. I ugen op til kampen, havde vi brugt meget tid på at forberede det scenarie, der ville møde os i Nykøbing. Hjemmeholdet har gjort det stærkt i de seneste kampe, så det var op til os at få dem stækket der, hvor det gjorde ondt på dem... - Jeg vil ikke sige, at jeg er en lettet mand, selvom vi kom med to nederlag i de to forrige kampe. Men jeg er meget glad for det budskab, som spillerne sendte til mig! Ingen slinger i valsen. Alle bød ind og spillede ikke for sig selv, men for hinanden. Det kommer man langt med... På fredag kl. 18.30 møder Hvidovre naboerne fra Fremad Amager, der kommer med en frisk sejr over Frem, så det tegner til en medrivende og spændende kamp.

Publiceret 05 May 2015 08:00