Mette og Claus Toft Hansen

Mette og Claus Toft Hansen

Seest Bageri åbner madbutik i midtbyen

Af
Af Simon Carlson

Cakes & Deli kommer forretningen til at hedde, når indehaverne af Seest Bageri Mette og Claus Toft åbner en ny madbutik i midtbyen.
Parret har i flere år haft en drøm om at åbne endnu et sted, men det er først nu, at de har fundet de rette lokaler i Helligkorsgade, hvor kosmetolog-skolen Birch & Baagø tidligere lå.  
Det er imidlertid ikke en traditionel bagerforretning, som parret har i støbeskeen. Således bliver der i butikkens nedre halvdel indrettet café, hvor der også er afsat plads til, at børn kan få lov at lege. I den øvre del bliver der indrettet delikatesse, og her vil parret udbyde et anderledes sortiment til de madglade koldingensere.
"Det bliver sandwiches med nogle specielle og og gerne lidt mere sjove smagssammensætninger og lækre indbydende kager. Vi vil lave hjemmelavet knækbrød og marmelade og tilbyde nogle specielle drikkevarer, så man får noget anderledes. Vi har jo også den fordel, at vi har muligheden for selv at bage noget godt ordentlig brød til vores sandwiches," fortæller Mette Toft Hansen.
 
  

Som et tredje barn

Det bliver hende, der kommer til at stå for den nye madbutik, mens hendes mand fortsætter sin daglige gang i Seest Bageri, og det er med en vis spænding, at de ser frem til at udvide til midtbyen.
"Vi har to børn, og det her føles lidt som at vente det tredje. Der er sket meget nede i midtbyen de seneste år. Man ser ikke så mange lukkede butikker, og så er det bare hyggeligere at gå rundt nede i byen end ude i storcentret," konstaterer Mette Toft Hansen
Citychef Mette Schumacher glæder sig da også over udsigten til at få lukket et af de tomme forretningshuller i centrum.
"Det er helt fantastisk, at der kommer en specialbutik. Midtbyen har brug for noget, der skiller sig ud fra storcentret og trækker folk herind. Vi vil gerne vise, at midtbyen absolut ikke er død," fastslår hun.
Indretningen af Cakes & Deli begynder fra 1. juni, og butikken forventes at åbne omkring 1. september.  

Publiceret 05 May 2015 15:27