Dora Olsen - ny formand for Social- og Sundhedsudvalget i Køge kommune.

Dora Olsen - ny formand for Social- og Sundhedsudvalget i Køge kommune.

Dora Olsen ny formand for Social- og Sundhedsudvalget

KØGE: På et møde tirsdag den 5. maj valgte Social- og Sundhedsudvalget, Dora Olsen fra Dansk Folkeparti som ny formand for Social- og Sundhedsudvalget.
- Jeg er rigtig glad for den tillid, et samlet udvalg har vist mig, siger Dora Olsen og fortsætter:
- Vi har et godt samarbejde i Social- og Sundhedsudvalget. Det gode samarbejde ønsker jeg at forsætte og udbygge fremover, siger hun.
Social- og Sundhedsudvalget er politisk ansvarlig for ældreområdet, handicap-, misbrugs- og psykiatriområdet og sundhedsområdet i Køge Kommune.
Social- og Sundhedsudvalget består af 7 medlemmer og udover Dora Olsen fra Dansk Folkeparti sidder Ali Ünsal, Paul Christensen og René Jespersen fra Venstre, Lissie Kirk fra Socialdemokraterne, Jette W. Jørgensen fra Enhedslisten og Jeppe H. Lindberg fra Liberal Alliance.
- Selvom det nu er mig, der er formand, så ændrer det ikke ved Social- og Sundhedsudvalgets målsætning om at styrke borgernes livskvalitet og muligheder i hverdagen, siger Dora Olsen.
- Jeg glæder mig til at arbejde videre med at udvikle social- og sundhedsområdet i Køge Kommune, slutter hun.
Udover at blive valgt som ny formand for Social- og Sundhedsudvalget, blev Dora Olsen (DF) også udpeget til Køge Kommunes Frivilligråd, hvor hun overtager posten som formand.
pm

Publiceret 06 May 2015 17:15