Maria Skuladottir er indstillet til en Reumert i kategorien Årets Sanger. Foto: Søren Malmose

Maria Skuladottir er indstillet til en Reumert i kategorien Årets Sanger. Foto: Søren Malmose

Fredericia Teaters Maria Skuladottir er indstillet til den prestigefyldte Årets Reumert 2015

Når vinderne af Årets Reumert i 26 kategorier afsløres den 21. juni ved et stort anlagt show i Skuespilhuset i København, er Fredericia Teater flot repræsenteret. Skuespillerinden Maria Skuladottir er nemlig nomineret i kategorien Årets Sanger for sin hovedrolle i musicalen ”Ole Lukøje – en lille mareridtsforestilling”.
Årets Reumert er hele Danmarks scenekunstpris. Prisen blev indstiftet i 1998 af Bikubenfonden, og er forbundet med en masse prestige.
På Fredericia Teater er man derfor stolte over at være repræsenteret ved skuespiller Maria Skuladottir, der er indstillet til en Reumert i kategorien Årets Sanger.
”Det er altid en særlig anerkendelse, når man bliver nomineret til Årets Remuert, og selvom Maria Skuladottir er meget mere end sanger – så er det uendeligt velfortjent og dejligt," siger en glad og stolt teaterchef Søren Møller.
Skuespiller Maria Skuladottir er også jubelende glad for indstillingen, og hendes spontane udbrud: ”Jeg er sgu' blevet indstillet til en Reumert”, er måske også et udtryk for, at nomineringen i første omgang kom lidt bag på skuespilleren, der samtidig kunne konstatere, at det er et held, at den netop planlagte familieferie til Italien er med hjemkomst til Fredericia den 20. juni – kun én dag før den store festaften i Skuespilhuset.

I kategorien Årets Sanger står valget mellem Andrea Pellegrini i Babel af Athelas Sinfonietta, Maria Skuladottir i musicalen Ole Lukøje på Fredericia Teater og Johan Reuter i Saul og David på Det Kongelige Teater.

Publiceret 06 May 2015 08:15